More

  Samsung și UPHE colaborează pe conținutul HDR+

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung și UPHE colaborează pe conținutul HDR+. Cele două companii anunță planurile de a aduce pe piață noi titluri HDR10+.

  HDR10+ (High Dynamic Range 10+) este un standard video de tip open source, dezvoltat de Samsung Electronics. Acesta transformă experiența de vizionare prin ajustarea parametrilor de contrast și luminozitate, scenă cu scenă. Totul pentru a reda detaliile chiar și în cele mai strălucitoare sau întunecate scene.

  Prin acest parteneriat, Samsung Electronics și Universal Pictures Home Entertainment vor colabora pe o serie de lansări care au la bază tehnologia HDR10+. Oferind consumatorilor cea mai bună experiență de vizionare de care se vor bucura la ei acasă, pe o varietate de display-uri.

  Samsung și UPHE colaborează

  „Suntem încântați să colaborăm cu Samsung Electronics pe HDR10+. Pentru a aduce mai aproape de utilizatori această tehnologie de ultima generatie. Menită să le ofere experiențe de divertisment extraordinare, punându-le la dispoziție o multitudine de titluri din biblioteca Universal Pictures.”, a declarat Michael Bonner, vicepreședinte executiv Digital Distribution, UPHE.

  „Am deschis o nouă eră a tehnologiei de calitate a imaginii cu HDR10+, oferind utilizatorilor o experiență de vizionare amplificată. Bazându-ne pe tehnologia unică dezvoltată de Samsung Electronics, vom continua colaborarile cu parteneri de notorietate. Precum Universal Pictures Home Entertainment, pentru a oferi utilizatorilor cel mai bun conținut HDR.”, a afirmat Hyogun Lee, vicepreședinte executiv al echipei de cercetare și dezvoltare din cadrul Visual Display Business, de la Samsung Electronics.

  Samsung colaborează cu numeroase companii, precum studiouri de film și operatori OTT, încă de la lansarea HDR10+ LLC, în august 2017. Având rolul de lider în tehnologia HDR, Samsung influențează expansiunea acestui ecosistem. Pe lângă Coreea, Japonia și SUA, Samsung va continua să consolideze tehnologia HDR10+ și programul de certificare și în alte regiuni din întreaga lume.

  Certificarea HDR10+ presupune furnizarea unor detalii tehnice, unui logo de certificare și unui ghid de utilizare. Precum și certificarea dispozitivului printr-un proces de testare realizat de un laborator terț. Taxele pentru logo și tehnologie sunt gratuite.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.