More

  Lansare monitor Brilliance LCD Philips 329P9H/01

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lansare monitor Brilliance LCD Philips 329P9H/01. MMD lansează monitorul Brilliance LCD Philips 329P9H/01 cu andocare USB-C. Modelul cu diagonala de 32 de inchi (31,5 inchi/80 cm) este echipat cu o gamă completă de caracteristici de înaltă performanță adaptate nevoilor profesioniștilor.

  Rezoluția UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) oferă imagini excelente. Numeroasele soluții de conectivitate salvează timp și oferă flexibilitate la birou. Ergonomia asigură o funcționare optimă pe tot parcursul zilei. Monitorul este ideal pentru mediul financiar, graphic designeri și prosumeri.

  Conectivitate fără probleme

  Mai mult ca niciodată, profesioniștii de astăzi au nevoie de o conectivitate puternică pentru a-și eficientiza munca.

  Acest monitor oferă confortul și versatilitatea conectării cu un singur cablu utilizând un conector USB-C subțire și reversibil. Acesta dispune de stația de andocare USB-C 3.1 cu posibilitate de alimentare.

  O gamă largă de periferice, precum tastatura, mouse-ul sau cablul Ethernet RJ-45, pot fi conectate direct la stația de andocare a monitorului. În timp ce notebook-urile pot fi conectate prin cablu USB-C pentru a se încărca, pentru transfer de fișiere, putând fi accesate video-uri de înaltă rezoluție și multe altele.

  Philips 329P9H dispune și de un comutator KVM MultiClient integrat. Acesta permite utilizatorilor să controleze două PC-uri separate, cu o singură setare monitor-tastatură-mouse, schimbând între surse cu o simplă apăsare de buton.

  Funcția MultiView înmulțește opțiunile de conectivitate ale utilizatorilor. Astfel, permite conectarea și vizualizarea activă, astfel încât utilizatorii să poată profita la maximum de multitasking cu mai multe dispozitive, cum ar fi un PC și un notebook simultan.

  Pentru a finaliza experiența conectivității, Philips 329P9H include un pop-up webcam. Acesta este echipat cu recunoaștere facială Windows Hello și conceput pentru a fi ușor de ascuns atunci când nu este utilizat.

  Lansare monitor Brilliance LCD Philips 329P9H/01 – Imagini uimitoare

  Philips 329P9H este echipat cu rezoluția UHD UltraClear 4K. Fiecare imagine este redată cu detalii precise și cu o acuratețe a culorii. Monitorul este perfect pentru cei care necesită precizie extremă atunci când lucrează cu tehnologie CAD sau 3D.

  În plus, panoul IPS oferă unghiuri de vizualizare de 178/178 grade. Ceea ce înseamnă că modelul poate fi văzut din aproape orice unghi, chiar și în modul pivot de 90 de grade.

  Culorile prind viață, imaginile câștigă o claritate remarcabilă și nivelurile de luminozitate sunt optimizate. Astfel, fotografiile, filmele, navigarea pe internet sau orice aplicație sunt experimentate la cea mai bună calitate.

  Design inteligent

  Echipat cu multiple caracteristici ergonomice, modelul asigură maxim de confort indiferent de cât timp petrec utilizatorii în fața ecranului.

  Funcțiile FlickerFree și LowBlue fac ca fiecare sesiune de lucru să fie confortabilă pentru ochi. În timp ce baza ajustabilă SmartErgo permite utilizatorilor să încline și să rotească monitorul în ce poziție doresc pentru a-și ușura munca.

  Baza include chiar un sistem inteligent de gestionare a cablului pentru a reduce dezordinea, adăugând o notă suplimentară de îngrijire și confort. Philips 329P9H vine echipat cu tehnologiile LightSensor și PowerSensor. Acestea posedă senzori infraroșii inofensivi pentru a detecta prezența sau absența utilizatorului. Pentru a economisi energia, luminozitatea monitorului se reglează automat.

  Philips 329P9H va fi lansat în România în luna aprilie 2019 la un preț recomandat de 4189 lei.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.