More

  Ecranul OLED transparent există – Concept Panasonic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ecranul OLED transparent există! Panasonic a prezentat un ecran OLED transparent în cadrul Salone del Mobile. În cadrul celei mai mari și mai prestigioase expoziții de mobilă și decorațiuni interioare din lume, veți vedea conceptul inovator.

  Ecranul OLED transparent a fost inclus într-o instalație Vitra, celebra marcă de mobilier din Elveția.

  Acesta seamănă cu un cabinet din sticlă și este confecționat dintr-un cadru de lemn care susține ceea ce pare a fi o foaie de sticlă. Astfel, se încadrează natural în orice spațiu contemporan de locuit. Însă, în momentul în care este pornit, se transformă într-un ecran OLED foarte animat.

  Ecranul OLED transparent există

  Ecranul OLED transparent este rezultatul unui proiect de cercetare desfășurat în colaborare de către Panasonic și Vitra.

  În cadrul unei serii de ateliere, Vitra a furnizat expertiza în proiectarea mobilierului și amenajarea spațiului. Combinată apoi perfect cu preocuparea Panasonic de a folosi tehnologii performante pentru a îmbunătăți viața.

  Au fost dezvoltate o serie de idei despre modul în care noile tehnologii pot fi utilizate pentru integrarea perfectă a dispozitivelor audiovizuale în spațiul de locuit. Ecranul OLED transparent este prima idee materializată în acest sens.

  Panasonic-OLED

  Ecranul transparent se transformă dintr-un obiect pasiv într-un element viu și dinamic. Dintr-un obiect gândit pentru a fi admirat într-un obiect destinat vizionării.

  Ecranul OLED este fabricat din materiale precum lemnul, metalul și sticla. Acesta a fost proiectat de designerul scandinav Daniel Rybakken și Panasonic Design Kyoto.

  Componentele tehnologice sunt integrate inteligent în cadrul din lemn, care are în plus și funcția de suport pentru dispozitiv. Un element de iluminare, care amplifică vizualizarea și experiența ambientală, este de asemenea integrat direct și discret în cadru.

  Panasonic nu anunță planuri pentru punerea pe piață a acestui ecran OLED transparent. Însă compania evaluează în mod activ feedback-ul despre dispozitiv și cererea pieței.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.