More

  Samsung oferă suport 24/7 pentru telefoane și wearable

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung oferă suport 24/7 pentru telefoane și wearable. De astăzi, producătorul introduce în România asistență și suport 24/7 pentru toată categoria de dispozitive mobile.

  Astfel, utilizatorii de smartphone-uri și wearables au parte de cea mai bună experiență post-cumpărare.

  Samsung este singurul producător de smartphone-uri care oferă în România asistență 24/7 pentru această categorie de produse. Scopul principal al producătorului este satisfacția nevoilor și a dorințelor utilizatorilor

  Samsung oferă suport 24/7

  Astfel, utilizatorii Galaxy vor beneficia de asistență permanentă prin intermediul aplicației Samsung Members. De asemenea, beneficiază și de o linie de asistență 24/7.

  Utilizatorii Samsung care vor apela numărul dedicat de serviciu clienți 080087267864 (apel gratuit) sau *8000 (apel tarifat în reţea) vor fi preluați automat de un asistent tehnic. Acesta va oferi soluții problemelor întâmpinate. Utilizatorii au parte de ajutor specializat și sfaturi în utilizarea produselor Samsung, indiferent de oră sau zi.

  Detalii despre serviciul de relații clienți și centrele de service autorizate Samsung.

  Când și-a spart Cristi ecranul Note8, am intrat în culisele Samsung Customer Service Plaza. Aici, am stat de vorbă cu Mihai Oleinic, Manager Operațional ESD-ROM. De asemenea, am vorbit cu Ionuț Gherghe, Customer Service Director la Samsung Electronics Romania. Cu el am tratat subiecte legate de asigurarea pentru telefoanele Samsung și despre Samsung Members.

  Reamintesc cu această ocazie asigurarea Samsung Care Plus. Cu ajutorul acesteia, indiferent de problemele telefonului, reparațiile vor fi mult mai ieftine.

  Abonamentul de asigurare Samsung Mobile Care are un preț recomandat de 599.99 lei în avans pentru cei 2 ani sau 29.99 lei / lună timp de 2 ani.

  Dacă vă informați din timp, nicio problemă cu produsele Samsung nu vor mai fi o reală problemă. Esențial este să țineți cont de toate beneficiile de care aveți parte. Astfel, le puteți accesa dacă și când este cazul.

  Dacă aveți întrebări, știți că ne puteți scrie în comentarii sau în privat. Nu uitați să vă abonați la YOUTUBE NOOBZ.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.