More

  PC Garage îți dă CADOU o tastatură mecanică de gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PC Garage îți dă CADOU o tastatură mecanică de gaming la achiziționarea oricărui sistem by PC Garage din ofertă.

  O experiență de gaming reușită presupune și echipamente periferice de calitate, concepute special pentru mediul de activitate în care urmează a fi folosite. Nu doar puterea de calcul a procesorului, numărul unităților de procesare grafică sau viteza de reacție a unității de stocare.

  Tastatura nu face excepție de la această regulă. Astfel, de multe ori, aceasta poate face diferența dintre o victorie și o înfrângere.

  PC Garage îți dă CADOU tastatura de gaming

  De aceea, cei care achiziționează sisteme de gaming by PC Garage vor primi cadou o tastatură mecanică Redragon Kala. Tastatura mecanică de gaming se remarcă printr-o construcție de calitate, performanțe foarte bune și ergonomie excelentă. Ca de altfel și prin fiabilitate de top. Aceasta este prevăzută cu tehnologie anti-ghosting, soluție de iluminare LED RGB și switch-uri Outemu Red.

  Mai mult decât atât, ea este livrată cu 8 switch-uri suplimentare. Plus instrumentele necesare înlocuirii lor, fiind astfel alegerea perfecta pentru utilizatorii pretențioși.

  În ceea ce privește gama de sisteme gaming by PC Garage, trebuie spus că oferta este bogată și diversificată. Fiind gândită astfel încât să se adreseze pasionaţilor de jocuri, cu cerințe și bugete diferite.

  Oferta este împărțită în 3 categorii – Light Gaming, High Gaming și Extreme Gaming. Facilitând o navigare mai ușoară, pe segmente de preț diferite.

  Sisteme de gaming la care PC Garage îți dă CADOU

  Light Gaming

  Oferă sisteme la prețuri cuprinse între 1749.99 – 3349.99 lei, cu suficientă putere de calcul pentru un nivel de performanță bun.

  Drifter v7 este echipat cu procesor AMD Ryzen 5 2600, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Ca de altfel și cu 8GB memorie RAM DDR4 și soluție de stocare alcătuită din SSD de 120GB plus HDD de 1TB.

  Viking AMD Edition folosește un procesor AMD Ryzen 5 1600X. Soluția grafică este NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, completată de 8GB memorie RAM DDR4 și HDD de 1TB.

  High Gaming 

  În această categorie prețurile variază între 3499.99 – 5399.99 lei și sunt oferite sisteme precum Serpent v8 Powered By ASUS sau Raptor5 AMD Edition.

  Serpent v8 Powered By ASUS vine echipat cu procesor Intel Core i5-8400. Ca de altfel și cu soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1060, 16GB memorie RAM DDR4 și soluție de stocare alcătuită din SSD de 256GB plus HDD de 1TB.

  Raptor5 AMD Edition include un procesor AMD Ryzen 5 2600 și soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1060. Dar, să nu uităm de 8GB memorie RAM DDR4 și soluție de stocare alcătuită din SSD de 120GB plus HDD de 1TB.

  Extreme Gaming

  Conține sisteme cu prețuri cuprinse între 5199.99 – 9199.99 lei, precum Black DragonX9 sau Black ShotgunX2.

  Black DragonX9 deţine un procesor Intel Core i5 9600K și soluție grafică GeForce GTX 1080 Ti. Plus 16GB memorie RAM DDR4 și o soluție de stocare alcătuită din SSD de 240GB plus HDD de 2TB.

  Black ShotgunX2 merge pe varianta AMD ca procesor, oferind puterea unui Ryzen 7 2700X. Vine cu o soluție grafică GeForce GTX 1080 Ti pentru un gaming fluent, 16GB memorie RAM DDR4 și o stocare pe SSD de 256GB plus HDD de 2TB.

  Acestea sunt doar câteva dintre sistemele pregătite de PC Garage pentru pasionații de jocuri. Pe oricare dintre cele menționate mai sus le puteți achiziționa în cadrul noii campanii. După cum am spus, PC Garage îți dă CADOU tastatura mecanică de gaming.

  Pentru a susține pasionații de jocuri pe PC, PC Garage a lansat de curând “Creditul de Gaming”, prin BRD Finance.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.