More

  Gama QLED 2019 de la Samsung s-a lansat în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gama QLED 2019 de la Samsung s-a lansat în România. Am interacționat și noi direct cu produsele din noua gamă. Este vorba despre o serie de televizoare 8K și 4K cu diagonale diverse. De asemenea, am realizat un interviu exclusiv cu Alina Munteanu, Product Manager Samsung România. Aflați din materialul video de mai sus tot ce trebuie să știți despre noua gamă de televizoare QLED de la Samsung.

  Primii 50 de ani de istorie Samsung TV                

  Samsung a lansat în 1998 primul televizor digital. Aproape 10 ani mai târziu a produs primul TV cu tehnologia LED. În 2013, compania a introdus primul televizor curbat, iar în urmă cu trei ani primul televizor cu panel de 10 biți Quantum Dot.

  În prezent, QLED este singura tehnologie de afişare care continuă să evolueze pe toate palierele, de la imagine, la stil şi chiar inteligență. Care livrează imagini excepţional de clare şi profunde și poate reda 100% volum de culoare.

  Am avut chiar și ocazia să vedem primul televizor Samsung produs vreodată. Acesta a fost adus special din Coreea de Sud pentru lansarea din București.

  Gama QLED 2019

  Produsele din gama QLED 2019 care au fost lansate în România includ mai mult de 20 de modele. Inclusiv mai multe televizoare de dimensiuni foarte mari. Acestea au dimensiuni începând cu 43” și până la 98” și vin în serii consecutive, de la 60 până la seria 90 în 4K. Totul culminează cu vârful de gamă, seria 950 cu rezoluție 8K.

  Televizoarele Samsung QLED 2019 dispun de tehnologia „Ultra Viewing Angle”. Aceasta restructurează panoul televizorului astfel încât lumina este uniformizată pe toată suprafaţa ecranului. Cu această tehnologie, televizoarele Samsung QLED furnizează imagini clare, negru profund și un unghi de vizionare mai larg.

  Televizoarele QLED redau 100% volum de culoare, indiferent de iluminarea ambientală, naturală sau artificială, directă sau indirectă.

  Pentru a oferi utilizatorilor conținut în diferite rezoluții – 4K sau chiar 8K – Samsung a echipat atât noile modele QLED 4K, cât și cele 8K, cu procesorul Quantum.

  Acesta folosește inteligența artificială pentru optimizarea imaginii și a sunetului prin algoritmi de machine learning, susținut de tehnologia HDR10+.

  Tehnologia HDR10+ face ca scenele luminoase să fie și mai luminoase și scenele întunecate să fie mai întunecate. Reușind să recreeze pe ecranele TV imagini complexe și subtile, așa cum au fost ele gândite de dezvoltatorii de conținut.

  Gama QLED 2019 – Interacțiune facilă și conținut bogat al platformei Smart

  Gama QLED 2019 oferă un transfer facil al conturilor deja setate în dispozitivul mobil și controlul prin One Remote. O unică telecomandă pentru controlul tuturor dispozitivelor de conținut conectate la televizor.

  Televizoarele Samsung Smart TV din 2019 sunt compatibile cu Amazon Alexa și Google Assistant. Cei ce-și doresc o interacțiune mai complexă prin comandă vocală, pot apela la Bixby 2.0, asistentul virtual Samsung.

  Samsung a facilitat accesarea aplicațiilor și a pus la dispoziție un continut bogat. Pe lângă multitudinea de aplicații de informare, educare și divertisment, locale sau internaționale cunoscute deja,  QLED 2019 oferă iTunes. Ca de altfel și suport pentru Apple AirPlay2 și acces dintr-un buton la Netflix, Amazon Prime și Rakuten.

  Atmosfera perfectă cu Ambient Mode

  Datorită funcției Ambient Mode, televizoarele QLED Samsung furnizează informații zilnice utile. Cum ar fi data și ora, sau chiar fotografii și imagini de artă, toate pe fundalul sonor dorit. Cu ajutorul Ambient Mode, ecranul din stand-by cu tema aleasă de utilizator poate fi folosit ca fundal pentru muzică, atunci când televizorul nu este activ. Cu ajutorul temelor disponibile, utilizatorii își pot decora camera și atmosfera pe baza propriilor preferințe.

  Samsung QLED 8K – începutul unei noi ere

  Samsung a lansat încă de anul trecut primele televizoare comerciale cu rezolutie 8K, disponibile și în România, deschizând astfel drumul spre o nouă eră a televizoarelor. În acest an, Samsung lansează deja generatia a 2-a 8K, cu noi premiere ce adaugă valoare experienței de vizionare.

  QLED 8K 2019 a fost echipat cu HDMI 2.1, astfel încât să ofere utilizatorilor premium streaming la viteze înalte. QLED 8K 2019 are opțiunea a doua de optimizare a imaginii prin algoritmi de inteligență artificială și machine learning destinate 8K. Cât și funcțiile Quantum HDR și Direct Full Array Elite.

  QLED 8K va reda o imagine cât mai apropiată de realitate și un control mai precis al imaginii de fundal.

  Gama QLED 8K a fost extinsă, prin introducerea diferitelor dimensiuni ale ecranului, de la 55” la 98”.

  Samsung va lansa curând un pachet de 8 beneficii asociate:

  – Testare tip „try-and-buy”
  – Facilitare achiziție în rate fără costuri
  – Sistem soundbar premium inclus
  – Suport No-Gap inclus
  – Acces la conținut exclusiv VOD
  – Servicii de instalare și configurare gratuite
  – Asistență și suport extinse prin call-center
  – 10 ani garanție „No Burn In”

  Abonează-te la YouTube Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.