More

  Panasonic prezintă un nou obiectiv digital interschimbabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic prezintă LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. (H-X1025). Este vorba despre un nou obiectiv digital interschimbabil cu zoom standard. Acesta beneficiază de o apertură largă F1.7 pe întregul interval de zoom 20-50mm (echivalent cameră de 35mm).

  LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. este un obiectiv adecvat nu doar pentru fotografii statice. Acesta poate fi utilizat și pentru înregistrări video. Astfel, putem afirma că vine în întâmpinarea fotografilor profesioniști și a videografilor totodată.

  Apertura de mare viteză full-range F1.7 garantează un bokeh elegant și un grad descriptiv ridicat.

  LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH este un obiectiv digital interschimbabil cu zoom standard. Astfel, acesta acoperă o distanță de focalizare de la un unghi larg. Ca de altfel și o flexibilitate mai mare decât multiple obiective cu focală fixă, care să acopere aceeași distanță focală.

  Adecvat pentru o varietate de situații de fotografiere cotidiene

  Poți realiza fotografii cu peisaje dinamice, portrete, chiar și în scene cu lumină redusă, eliminând astfel necesitatea obiectivelor în funcție de situație.

  Cuprinzând 17 elemente în 12 grupe, sistemul obiectivului cuprinde trei lentile asferice și patru lentile ED (dispersie extra joasă). Acestea suprimă în mod eficient aberația cromatică axială și aberația cromatică în caz de mărire.

  Aberația sferică și distorsiunea sunt, de asemenea, corectate cu ajutorul lentilelor asferice. Asta pentru o rezoluție înaltă absolut uimitoare. Utilizarea lentilelor asferice și designul optim al sistemului de lentile asigură dimensiuni compacte și o greutate redusă. Asta în ciuda performanței optice excepționale.

  Noul obiectiv este compatibil cu sistemul de comunicare la 240fps cu noile camere foto Panasonic. Astfel, asigurând un auto-focus la o viteză înaltă și cu un grad ridicat de precizie.

  Noul obiectiv digital interschimbabil excelează la capitolul performanță video

  Pe lângă funcționarea silențioasă, inelul de control al aperturii ajută camera să recupereze adaptiv schimbările de luminozitate în caz de zoom sau panning.

  Designul optic garantează o stabilitate baricentrică excepțională pentru a minimiza decalările de imagine la zoom. Adoptarea unui mecanism de cuplare a focusului permite comutarea instantanee AF/MF pentru un focus manual de precizie.

  LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. excelează în ceea ce privește performanța de înregistrare video. cu un mecanism care suprimă eventualele dezechilibre ale focalizării. De altfel, o problemă importantă a tuturor obiectivelor interschimbabile pentru fotografierea imaginilor statice.

  Designul robust, rezistent la praf/stropire garantează utilizarea în condiții dure chiar la temperaturi de -10 grade. Cele nouă lame conferă aperturii o formă rotundă care produce un efect atrăgător de defocalizare în zonele defocalizate, la fotografii cu apertură amplă.

  Diametrul filtrului este de 77mm. Montajul din metal rezistent asigură o durată îndelungată de utilizare.

  Panasonic se angajează să extindă gama Micro Four Thirds cu seria de camere și obiective LUMIX G.

  Abonează-te la YouTube Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.