More

  AMD lansează AMD Ryzen Gold Edition și AMD Radeon VII Gold Edition

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ziua de miercuri, 1 mai, AMD va sărbători 50 de ani de inovație în industria de semiconductori. AMD lansează AMD Ryzen Gold Edition și AMD Radeon VII Gold Edition. Pentru a comemora așa cum trebuie acest eveniment, AMD își invită fanii să se alăture celebrării. AMD dezvăluie noi versiuni „Gold” ale procesorului AMD Ryzen 7 2700X și a plăcii video AMD Radeon VII.

  Procesorul AMD Ryzen 7 2700X este unul dintre cele mai bine vândute componente la comercianții online. Acesta este pe placul pasionaților din întreaga lume. Noua ediție Gold include semnătura CEO-ului AMD, Dr. Lisa Su. Semnătura este imprimată pe coperta procesorului, alături de o cutie inscripționată cu logo-ul oficial cu motive aurii AMD50. Ediția specială este disponibilă acum la comandă, pentru un timp limitat, la prețul de 329 de dolari. Ea poate fi achiziționată de la comercianții online participanți la promoție.

  Placa video AMD Radeon VII este prima din lume construită cu un proces de fabricație de 7nm. Livrează o performanță excepțională în cele mai noi și mai populare jocuri AAA, eSports, sau VR. De asemenea, ea este potrivită și pentru sarcini de editare video. Dispune de resurse care fac față și celor mai pretențioși utilizatori. Noua placă video Gold Edition dispune de o cutie specială cu motive aurii, inscripționată cu logo-ul oficial al campaniei AMD50 și este disponibilă la comercianții online la prețul de 699 de dolari.

  Promoții pentru clienții care vor cumpăra procesoare și plăci video AMD Gold Edition

  În perioada 29 aprilie – 8 iunie 2019, vor primi gratuit și:

  • AMD50 Game Bundle: Gamerii care vor achiziționa produse Gold Edition, precum și alte procesoare sau plăci video AMD compatibile cu promoția, vor primi un cod gratuit de download pentru versiunea de PC a jocului World Warz Z. De asemenea, aceștia vor primi și un cod pentru versiunea de PC a jocului Tom Clancy’s The Division® 2 Gold Edition, care include, printre altele, un Season Pass care permite accesul la toate episoadele Year 1, opt misiuni ascunse, noi uniforme, precum și alte surprize (AMD50 in-game armband).
  • AMD50 Tricou Tribut și Sticker cu autograf de la CEO-ul Dr. Lisa Su: Pentru a marca acest eveniment important din istoria companiei, fiecare produs AMD Gold Edition va include un sticker AMD50 semnat de CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, precum și un cupon pentru comanda unui tricou gratis inscripționat cu logoul oficial al campaniei AMD50.

  În plus, comercianții online și offline autorizați din întreaga lume vor oferi promoții speciale pentru produsele AMD selectate în această campanie, pe tot parcursul evenimentului AMD50, de pe 29 aprilie, până pe 8 iunie 2019.

  Mai multe detalii despre produsele și promoțiile AMD50 pot fi găsite pe site-ul oficial al campaniei, www.amd.com/amd50, și în acest comunicat de presă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.