AMD lansează AMD Ryzen Gold Edition și AMD Radeon VII Gold Edition | NOOBZ.RO

AMD lansează AMD Ryzen Gold Edition și AMD Radeon VII Gold Edition

Cristian Gănescu
- 2.05.2019, 15:12 în Hardware
1

SHARES
AMD lansează AMD Ryzen Gold Edition și AMD Radeon VII Gold Edition

În ziua de miercuri, 1 mai, AMD va sărbători 50 de ani de inovație în industria de semiconductori. AMD lansează AMD Ryzen Gold Edition și AMD Radeon VII Gold Edition. Pentru a comemora așa cum trebuie acest eveniment, AMD își invită fanii să se alăture celebrării. AMD dezvăluie noi versiuni „Gold” ale procesorului AMD Ryzen 7 2700X și a plăcii video AMD Radeon VII.

Procesorul AMD Ryzen 7 2700X este unul dintre cele mai bine vândute componente la comercianții online. Acesta este pe placul pasionaților din întreaga lume. Noua ediție Gold include semnătura CEO-ului AMD, Dr. Lisa Su. Semnătura este imprimată pe coperta procesorului, alături de o cutie inscripționată cu logo-ul oficial cu motive aurii AMD50. Ediția specială este disponibilă acum la comandă, pentru un timp limitat, la prețul de 329 de dolari. Ea poate fi achiziționată de la comercianții online participanți la promoție.

Placa video AMD Radeon VII este prima din lume construită cu un proces de fabricație de 7nm. Livrează o performanță excepțională în cele mai noi și mai populare jocuri AAA, eSports, sau VR. De asemenea, ea este potrivită și pentru sarcini de editare video. Dispune de resurse care fac față și celor mai pretențioși utilizatori. Noua placă video Gold Edition dispune de o cutie specială cu motive aurii, inscripționată cu logo-ul oficial al campaniei AMD50 și este disponibilă la comercianții online la prețul de 699 de dolari.

Promoții pentru clienții care vor cumpăra procesoare și plăci video AMD Gold Edition

În perioada 29 aprilie – 8 iunie 2019, vor primi gratuit și:

În plus, comercianții online și offline autorizați din întreaga lume vor oferi promoții speciale pentru produsele AMD selectate în această campanie, pe tot parcursul evenimentului AMD50, de pe 29 aprilie, până pe 8 iunie 2019.

Mai multe detalii despre produsele și promoțiile AMD50 pot fi găsite pe site-ul oficial al campaniei, www.amd.com/amd50, și în acest comunicat de presă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!