More

  Ce se aude despre Galaxy Fold de la Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a dedicat ultimele săptămâni îmbunătățirii Samsung Galaxy Fold. Asta după ce mai mulți testări au constatat unele nereguli cu privire la unitățile testate. Producătorul sud-coreean a decis să nu lanseze oficial, pentru moment, produsul. Ci să ”facă îmbunătățirile necesare” pentru a oferi standardele la care utilizatorii se așteaptă. Ce se aude despre Galaxy Fold aflați din rândurile următoare.

  Samsung scrie într-un email pentru unul dintre clienții Galaxy Fold despre stadiul lansării noului telefon inovativ. ”Asta înseamnă că nu putem confirma data de livrare anticipată încă.”, spune compania. Samsung are nevoie de ceva mai mult timp pentru a se ocupa de modificările necesare sau încă investighează defectele produsului.

  Ce se aude despre Galaxy Fold? Răspunsul Samsung din email

  ”Dragă Kellen,

  Îți mulțumim pentru răbdarea de a aștepta lansarea și livrarea dispozitivului Galaxy Fold precomandat. Venim cu un update la data anticipată a comenzii tale. Așa cum am promis în email-ul pe care l-am trimis pe 22 aprilie.

  Mulți dintre cei care au testat produsul ne-au împărtășit potențialul pe care l-au văzut pentru această nouă formă. Dar câteva unități au avut ceva probleme, după cum am precizat în ultimul update. Facem progrese în îmbunătățirea Galaxy Fold pentru a ne asigura că respectă standardele pe care știm că le aștepți de la noi. Asta înseamnă că …

  nu putem confirma o dată de livrare anticipată pentru moment!

  Te vom ține la curent cu mai multe informații despre livrare în săptămânile ce urmează.

  Înțelegem că ești nerăbdătoare să pui mâna pe Galaxy Fold și ne cerem scuze pentru întârziere. Ca reminder, precomanda ta garantează locul în rândul pentru a intra în posesia acestei tehnologii inovative. Nu va trebui să plătești nimic până la livrare. Dacă nu vrei să aștepți, poți anula comanda pe Samsung.com oricând înainte de livrare.

  Dacă nu mai primim niciun semn de la tine și nu am livrat produsul până pe 31 mai, comanda ta va fi anulată automat. Dacă nu vrei să fie anulată automat până pe 31 mai, poți solicita să păstrăm comanda și să o onorăm mai târziu. Dacă soliciți acest lucru, ai în continuare dreptul să anulezi comanda în orice moment înainte să fie livrată.”

  Interviu exclusiv Noobz despre Galaxy Fold cu Maxime Guirauton, Marketing Director Consumer & Enterprise Samsung Electronics

  Sperăm că modificările aduse de Samsung telefonului pliabil Galaxy Fold vor fi suficiente. Astfel încât să prevină problemele serioase pe care produsul le-ar putea avea. Încă sunteți interesați de produs? Scrieți-ne părerea voastră în comentarii.

  Abonează-te la YouTube Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.