Misterul paharului Starbucks din Game of Thrones

Mădălina Gănescu
- 7.05.2019, 12:21 în FILM
19

SHARES
misterul paharului Starbucks

Misterul paharului Starbucks din Game of Thrones a fost deslușit. Producătorul Bernie Caulfield a recunoscut într-un interviu pentru WNYC că e vorba despre o adevărată greșeală de producție.

Game of Thrones este cel mai vizionat și apreciat show de televiziune din ultimii ani. Duminică seară, în cel mai nou episod GoT și-a făcut apariția un pahar Starbucks, la o sărbătoare Winterfell.

Misterul paharului Starbucks

Paharul se pare că aparține protagonistei principale, Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Aceasta consuma un ceai de ierburi în timpul filmărilor, pentru că nu se simțea prea bine. Cel puțin, asta precizează HBP, ca justificare pentru greșeala de producție.

În sezonul 3 din Game of Thrones, producătorii au surprins audiența cu un cântec rock complet în afara contextului.

HBO a schimbat episodul de pe HBO Go

În urma erorii, HBO a decis să schimbe episodul din platformă, fără să ofere alte explicații. Paharul a fost înlăturat pe timpul nopții de pe HBO Go (probabil și de pe alte platforme de streaming).

hbo schimba episodul cu paharul

Majoritatea glumelor din spațiul online au fost în jurul paharului presupus de la Starbucks. Totuși, se apre că vorbim de fapt despre un pahar de la un lanț de servicii folosite de producție. Cu alte cuvinte, nu ar fi vorba despre un pahar Starbucks, potrivit The Wall Street Journal.

Producătorul Game of Thrones spune că astfel de greșeli sunt rar întâlnite într-un show atât de mare. Dar, se întâmplă și astfel de derapaje. Iar ”dacă acesta este cel mai rău lucru pe care fanii îl găsesc, atunci suntem în formă bună.”, mai spune Caulfield.

Ați văzut Game of Thrones până acum? Dacă nu, aveți de gândă să îl vizionați? De asemenea, ce părere aveți despre paharul misterios, a fost sau nu un accident de producție? Scrieți-ne în comentarii.

Abonează-te la YouTube NoobzUrmărește-ne pe InstagramDă like la Facebook Noobz

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!