More

  Lenovo lansează noi dispozitive și soluții pentru companii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo lansează noi dispozitive și expune PC-uri, soluții AR, Internet of Things și soluții de securitate la evenimentul anual Accelerate.

  Evenimentul anual Lenovo Transform 3.0 Accelerate este locul unde pasionații de tehnologie, jurnaliștii și partenerii de afaceri se reunesc.  Aici se afla totul despre cele mai noi soluții și dispozitive tehnologice dezvoltate de Lenovo.

  Lenovo a prezentat de la PC-uri, realitate augmentată (AR), Internet of Things (IoT) și soluții de securitate, care au fost în focus la evenimentul de anul acesta. Mai departe, Lenovo promite tehnologii mai inteligente și o gamă largă de inovații.

  Potențialul soluțiilor AR/VR

  ThinkReality este un sub-brand nou lansat, care oferă o abordare bazată pe soluții software și hardware. A fost dezvoltat pentru a ajuta angajații să folosească aplicații AR pentru a beneficia de asistență. Acestea scad timpul de reparații, elimină erorile, eficientizează procedurile de lucru complexe, îmbunătățește calitatea trainingurilor și oferă o mai bună colaborare și eficientizare a costurilor.

  Lenovo lansează noi dispozitive - Potențialul soluțiilor AR/VR

  Platforma ThinkReality le oferă utilizatorilor posibilitatea de a conecta, interacționa și gestiona informații digitale 3D în lumea reală. Aceasta îmbunătățește eficiența și abilitatea de interacțiune cu mediul. Funcționarea platformei nu este influențată de dispozitivele folosite sau accesul la cloud. Platforma facilitează adopția aplicațiilor software AR și VR pentru mai multe sisteme de operare, servicii cloud și dispozitive. Un exemplu este noul ThinkReality A6, prezentat mai jos.

  Primul dispozitiv din portofoliul de soluții ThinkReality, ThinkReality A6 este un dispozitiv de tip headset  ușor de utilizat. Acesta poate fi folosit pentru a implementa soluții simple și complexe în companiile care doresc să crească productivitatea forței de muncă. Headset-ul are o greutate de 360g, unghi vizual cu diagonală de 40 de grade și rezoluție 1080p pentru fiecare ochi. A6 este unul dintre cele mai ușoare headseturi AR din gama sa. Platforma Qualcomm Snapdragon 845 Mobile XR este compatibilă cu Android. Aceasta alimentează headsetul ThinkReality A6 cu tehnologie optică Lumus în interiorul unui procesor (VPU) Intel Movidius. În acest fel, componenta hardware este de mărimi reduse, dar puternică.

  Soluții IoT end-to-end

  Lenovo adaugă soluții noi și în ecosistemul de soluții ThinkIoT. Un dispozitiv IoT înregistrează informații și apoi analizează datele pentru mai multă eficiență și performanță optimizată.

  Portofoliul ThinkIoT include dispozitive puternice, precum ThinkCentre Tiny sau noul ThinkCentre Nano IoT. De menționat este și dispozitivul EPC300, dar și o serie de senzori, inclusiv camere inteligente performante. Există și funcții de iluminare declanșate de mișcare, case de marcat inteligente și dispozitive de recunoaștere facială. Acestea sunt capabile să detecteze și să transmită informații rapid. Astfel pot fi luate decizii inteligente în cel mai scurt timp în depozite sau showroomuri.

  Colaborarea IoT dintre Lenovo și Microsoft

  La Accelerate, Lenovo a prezentat ofertele ThinkIoT susținute de Azure. Vor accelera transformările digitale ale clienților, cu Azure SQL Database Edge și soluțiile pentru verticale precum în retail și în fabricație. Acum, utilizatorii care implementează soluții Microsoft Azure pentru IoT, AI și managementul datelor pot face acest lucru utilizând întregul spectru de oferte Lenovo inclusiv gateway-ul edge ECP300 și camera inteligentă IOT510C, ThinkCentre Nano IoT și serverul edge ThinkSystem SE350.

  „Mai mult ca niciodată, clienții vor să conecteze lumea fizică la cea digitală și să implementeze soluții IoT și AI, pentru a permite transformarea afacerilor. Colaborarea cu parteneri de încredere care pot oferi infrastructură și servicii care simplifică IoT este esențială”, a declarat Sam George, directorul Azure Internet of Things, Microsoft Corp. „Noul nostru parteneriat IoT cu Lenovo reunește platforma Microsoft Azure și portofoliul de soluții Lenovo ThinkIoT de hardware, software și servicii, pentru a oferi valoare partenerilor noștri .”

  PC-urile devin mai inteligente, mai mici și mai subțiri

  Lenovo lansează noi dispozitive prin cea mai recentă gamă de computere cu Windows 10, inclusiv noile ThinkCentre Nano, ThinkBook și ThinkPad X1 Extreme generația a doua.

  Lenovo lansează noi dispozitive – ThinkCentre Nano și Nano IoT

  ThinkCentre M90n este cea mai compactă serie comercială de desktopuri. Modelele măsoară o treime din dimensiunea ThinkCentre Tiny. Economisesc cu până la 30% mai multă de energie anual, comparativ cu sistemele desktop tradiționale. Acest lucru le face perfecte pentru businessuri aglomerate precum call centere sau medii cu spațiu limitat.

  Lenovo lansează noi dispozitive - ThinkCentre Nano și Nano IoT

  Cu cel mai mic design de pe piață, ThinkCentre M90n-1 Nano ocupă foarte puțin spațiu și este ușor de folosit. Oferă confort oricărui utilizator, pentru că poate încăpea oriunde, în spatele monitorului, sub o masă sau pe un raft. ThinkCentre Nano se alimentează cu ușurință printr-un cablu USB Type-C sau un dock Type-C, oferind astfel posibilități bogate de I/O.

  ThinkCentre M90n-1 Nano IoT este eficient din punct de vedere energetic, cu un sistem de răcire silențios fără ventilator. Funcționează pe o plajă mai întinsă de temperaturi (0-50 °C) și este mai rezistent la vibrații puternice și medii industriale.

  ThinkCentre Nano IoT este un gateway IoT sigur. Este proiectat pentru a oferi putere de prelucrare a datelor și securitate pentru dispozitivele IoT. În special dispozitivele IoT care cer capacitate de răspuns în timp real. Nano IoT crește capacitatea de răspuns și fiabilitatea prin permiterea transferului rapid de informații între dispozitivele periferice IoT conectate. Dar și între senzori și alte dispozitive, chiar și în spațiile comerciale care îngreunează aceste procese. Utilizatorii pot beneficia de expansiune ulterioară cu porturi suplimentare și dispozitive periferice care răspund nevoilor lor.

  Lenovo lansează noi dispozitive – ThinkBook 14s și 13s 

  Lenovo lansează un nou sub-brand, dedicat organizațiilor mici și mijlocii (SMBs), denumit ThinkBook. Este o nouă gamă ultra-subțire de laptopuri ultra-portabile și ușor de utilizat. Acestea sunt ideale pentru utilizatorul modern, orientat către tehnologie.

  Lenovo lansează noi dispozitive - ThinkBook 13s 

  Angajații care petrec mult timp online au nevoie de un laptop eficient care poate fi folosit din orice loc. ThinkBook este potrivit pentru persoanele din organizații care își doresc laptopuri consumer avantajoase ca preț. Designul nu este nici el neglijat. Clienții nu sunt nevoiți să compromită servicii și garanții adiționale – nevoi de bază ale oricărui business. ThinkBook permite companiilor în dezvoltare să păstreze competitivitatea la niveluri maxime.

  Seria ThinkBook S ultra-slim este disponibilă în variantele de 13 și 14 inci. Este dedicată companiilor care nu vor să facă compromisuri în aspectele esențiale, precum securitate, fiabilitate și serviciile de asistență. Satisface, în același timp, cererea de dispozitive elegante care aduc experiența familiară a smartphone-urilor la PC-uri. Lenovo ThinkBook 13s și 14s sunt ideale pentru orice companie.

  Elegante și sigure

  Laptopurile ThinkBook au un aspect premium, pot fi îndoite la 180° și au o ramă ultra-slim, pentru a oferi un ecran mult mai mare într-un design portabil mic. Acoperite cu un strat de aluminiu și magneziu, care redau laptopului nuanța Mineral Grey, acestea sunt foarte ușoare, corpul dispozitivului ThinkBook 14s cântărind doar 1.5 kg, iar cel al lui ThinkBook 13s, doar 1.34 kg.

  Laptopurile ultra-subțiri ThinkBook integrează caracteristici de tip business, care sunt rareori incluse în alternativele mai scumpe ale acestui dispozitiv.

  Caracteristicile includ:

  – Autentificare dintr-o singură mișcare și pornirea sistemului prin atingerea senzorului de amprentă
  – Standard TPM 2.0 discret pentru a permite sistemului de operare Windows 10 să ruleze procesele de securitate și de criptare a datelor utilizatorului
  – Capacul glisant ThinkShutter care protejează camera video
  – Balamalele acoperite în indiu, pentru a reduce interferențele WiFi-ului
  – Sunet puternic și clar oferit prin sistemul Dolby Audio™ cu difuzoare HARMAN
  – Ecran Premium FHD cu Dolby Vision (pe ThinkBook 13s) pentru o imagine bogată
  – Tastatură rezistentă la lichide, proiectată pentru a susține până la 60ml
  – Baterie cu durată de viață de până la 11 ore3 și funcție RapidCharge pentru ThinkBook 13S baterie cu durată de viață de până la 10 ore pentru ThinkBook 14S

  Lenovo lansează noi dispozitive – ThinkPad X1 Extreme Gen 2

  ThinkPad X1 Extrem Gen 2, vine cu îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, inclusiv procesoare până la Intel Core i9 generația a noua și NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU cu design Max-Q, dar și până la dublarea spațiului de stocare la 4TB.

  Lenovo lansează noi dispozitive - Lenovo ThinkPad X1 Extreme G2

  Echipat cu Windows 10 și creat pentru utilizatorii avansați din mediul de afaceri, ThinkPad X1 Extreme Gen 2 este laptopul perfect, subțire și ușor, care se potrivește stilului de viață mobil, precum și nevoilor exigente de performanță. Cu caracteristici îmbunătățite pentru divertisment, inclusiv un ecran tactil opțional 4K OLED, dotat cu Dolby Vision și sistem audio Dolby Atmos, ThinkPad X1 Extreme Gen2 este un laptop puternic de 15 inci, proiectat pentru procesări intense de date, precum editare foto și video sau randarea grafică, aplicații AR/VR și altele.

  Pentru a proteja ce e mai bun, tu trebuie să fii cel mai bun

  Proiectat pentru a proteja companiile, ThinkShield dispune de un pachet de servicii de securitate care poate fi personalizat, capacități software și hardware care protejează întreg ciclul de viață al dispozitivelor comerciale, de la dezvoltare până la punerea pe piață. Portofoliul ThinkShield este proiectat pentru a oferi o securitate mai mare pentru toate dispozitivele Lenovo din gama Think, centre de date și soluții emergente.

  ThinkShield adoptă o abordare holistică a securității, concentrându-se asupra celor mai mari patru nevoi ale clienților în protejarea datelor, identității, activității online și dispozitivelor. Lansat anul trecut, ThinkShield adaugă șapte oferte noi portofoliului său robust, precum Lenovo Self Healing BIOS care se reface singur și se reîntoarce la ultima sa copie de rezervă bună în cazul în care un BIOS este corupt sau atacat, sau ThinkShield Secure Wipe, care le permite utilizatorilor să șteargă complet datele sensibile de pe dispozitivele lor fără a fi nevoie de instrumente externe sau de scoaterea drive-ului.

  Pentru a vedea agenda completă și a afla mai multe despre modul în care Lenovo transformă mediul de business prin tehnologie mai inteligentă și eficientă financiar, vizitați: https://www.lenovo.com/us/en/accelerate.

  Prețuri și disponibilitate în America de Nord

  ThinkPad X1 Extrem Gen 2 va fi disponibil începând cu iulie 2019, de la 1.499,99 de dolari.
  ThinkBook 13s va fi disponibil la sfarșitul lunii mai 2019, cu un preț de pornire de 729 de dolari.
  ThinkBook 14s va fi disponibil la sfârșitul lunii mai 2019, cu un preț de pornire de 749 de dolari.
  ThinkCentre M90n Nano va fi livrat în august 2019, la un preț estimat de 639 de dolari.
  ThinkCentre M90n Nano IoT va fi livrat în august 2019, la un preț estimat de 539 de dolari.

  ThinkReality este lansat ca un program de dezvoltare cu mari corporații. ThinkReality A6 va avea o lansare limitată în al treilea trimestru al anului 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.