More

  Spotify Storylines, un fel de Instagram Stories al artiștilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spotify testează funcția Storylines, un fel de Instagram Stories pentru artiști. Utilizatorii vor putea primi informații din culisele producției melodiilor preferate, direct de la artiști. Informația este prezentată ca un Storie de pe Instagram. Artiștii vor putea să creeze un carusel de carduri cu text și imagini pe care fanii să le poată accesa. Acesta se va numi ”Spotify Storylines”.

  Pentru moment, funcția este disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori, informează Android Police.

  Spotify Storylines – Cum funcționează

  Storylines oferă funcționalități asemănătoare Stories. În cazul anumitor melodii sunt afișate inclusiv versurile, imediat sub acestea.

  În vreme ce Behind the Lyrics de pe Instagram este susținut de un parteneriat cu Genius, Storylines vin direct de la artiști. Așa cum spune TechCrunch, șansele să se mai strecoare erori sunt din ce în ce mai mici. De asemenea, faptul că artiștii furnizează direct conținutul ar putea fi mai ieftin decât să plătești o terță companie.

  Funcția este testată pe iOS și Android în Statele Unite ale Americii și Țările de Jos. Aceasta nu este disponibilă, încă, pentru fiecare utilizator Spotify, nici pentru fiecare artist.

  Spotify lucrează direct cu artiștii pentru a genera conținutul din Storylines. ”Testăm întotdeauna noi moduri prin care să oferim experiențe mai bune utilizatorilor.”, spune un purtător de cuvânt al companiei.

  Pentru moment, nu știm nimic cu privire la disponibilitatea globală a funcției Storylines de pe Spotify.

  Ce părere ai despre noutățile Spotify? Scrie-ne în comentarii. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, intră aici. Afli mai multe despre faptul că Spotify vine preinstalat pe seria Samsung Galaxy S10 sau ce oferte mai poți prinde pentru abonamentul Premium. Spotify este prezent în România de un an de zile, iar feedback-ul utilizatorilor este unul pozitiv.

  Spotify deține un total de 159 milioane de membri la nivel global, iar în România este disponibil într-o variantă gratuită, susținută prin conținut publicitar, ca de altfel și de una pe bază de abonament lunar. Prețul lunar Spotify Premium este de 4.99 euro.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here