More

  Huawei primește licență temporară până pe 19 august

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei primește licență temporară în SUA. Departamentul de Comerț i-a oferit Huawei o licență temporară pentru a putea susține produsele disponibile deja pe piață. Potrivit Reuters, licența limitată își va face efectul doar până pe 19 august 2019.

  Prin această licență temporară, Huawei poate lucra împreună cu toate corporațiile din SUA pentru a oferi suport clienților actuali. Compania din Shenzhen va putea mențile relația de afaceri cu Google, Intel, Qualcomm și alții pentru a lansa update-uri de software la hardware-ul existent.

  Această licență de 90 de zile este o veste bună pentru rețelele regionale mici care se bazează pe infrastructura Huawei. Două regiuni care au fost deja afectate de interdicția companiei în SUA. Este vorba despre zonele rurale Wyoming și Oregon.

  Huawei primește licență temporară, dar nu înseamnă că problemele au luat sfârșit

  Licența temporară nu înseamnă s-au rezolvat problemele dintre Huawei și Guvernul SUA. Acestea pur și simplu permite companiei din China să ofere suport dispozitivelor deja disponibile pe piață.

  Cu alte cuvinte, Huawei poate lansa în continuare update-uri de securitate telefoanelor sale. Compania nu va mai putea lansa hardware nou care să se bazeze pe tehnologia sau pe licențele vândute de companiile din SUA, precum Android sau Intel.

  Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între Huawei și SUA. Totuși, 90 de zile reprezintă o perioadă de timp în care pot avea loc răsturnări de situație și negocieri intense. ”Lista entităților” care conține companii interzise în SUA poate să aibă din nou efect absolut asupra Huawei.

  Producătorul poate folosi aceste trei luni de zile pentru a finaliza dezvoltarea unui sistem de operare personalizat. De asemenea, poate lansa un nou firmware pentru dispozitivele disponibile deja pe piață.

  Urmărim îndeaproape situația Huawei și vă ținem pe curent pe www.noobz.ro. Întrebările și completările le așteptăm în comentarii.

  Situația Huawei în SUA într-un video de un minut

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.