More

  ARM suspendă contractul cu Huawei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ARM suspendă contractul cu Huawei. Compania care se ocupa de arhitectura cipurilor Huawei a cerut angajaților să suspende ”toate contractele” cu gigantul chinez.

  ”Nu suntem spioni chinezi!”, se apără Huawei

  Huawei a transmis un raport prin care susține că nu a cooperat niciodată pentru a spionat sau spionaj. Astfel, respinge acuzațiile că ar putea avea legături cu guvernul Chinez.

  ARM a instruit angajații să suspende ”toate contractele active, drepturile de sprijin și orice angajamente în așteptare” cu Huawei. Informația a fost oferită publicității de către BBC, care a intrat în posesia unui mesaj transmis intern angajaților ARM.

  Arhitectul de cipuri este încă o companie de tehnologie care a încetat să lucreze cu Huawei. Dacă nu sunteți la curent cu situația Huawei pe piața din SUA și cum vă poate afecta direct, am explicat pe larg totul într-un video. Companiile din SUA nu mai au voie să transfere tehnologie niciunei companii de lista cu entități stabilită de guvernul american.

  Huawei a fost adăugată pe lista neagră pentru că poate prezenta o amenințare la siguranța națională. Asta susține guvernul american, care i-a oferit producătorului o licență temporată de 90 de zile prin care să își pună lucrurile la punct cu toate companiile americane partenere.

  ARM a declarat pentru ZDNet:

  ”ARM se supune tuturor reglementărilor stabilite de guvernul SUA îl ultima perioadă”. Dar, compania nu comentează mai multe cu privire la decizia luată.

  Google a decis la începtul săptămânii să suspende contractele cu Huawei pentru Android. După aceasta au urmat Qualcomm, Intel și alții.

  ARM suspendă contractul cu Huawei! Ce spune Huawei:

  ”Punem preț pe relația apropiată pe care o avem cu partenerii noștri. Dar, recunoaștem presiunea la care unii dintre aceștia sunt supuși, ca rezultat al deciziilor motivate politic.

  Suntem încrezători că această situație regretabilă poate fi rezolvată. Prioritatea noastră rămâne să continuăm să livrăm tehnologie și produse de clasă mondială clienților noștri din întreaga lume.”

  SUA este îngrijorată cu privire la rolul pe care tehnologia de rețea Huawei  l-ar putea juca în rețelele 5G pe care operatorii le lansează de acum.

  Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.