More

  Electric Castle 2019: Cum a fost a 2-a zi și ce vedem vineri

  A 2-a zi de Electric Castle a adus pe Domeniul de la Bonțida aproximativ 46.000 de festivalieri. La Main Stage by Orange, Limp Bizkit a strâns zeci de mii de oameni care s-au distrat și au dansat alături de Fred Durst & company. Unul dintre ei având și ocazia să urce pe scenă alături de trupă.

  Pe lângă propriile hituri, Limp Bizkit a surprins publicul și cu cover-uri după piese celebre. Astfel, s-au auzit melodii ale Metallica sau Guns’n’Roses. A fost cu siguranță una dintre acele zile pe care fanii vestivalului nu le va uita vreodată.

  Membrii CHVRCHES s-au declarat și ei încântați de publicul Electric și de atmosfera întregului festival. „Să ai șansa să cânți pentru prima dată în această parte a Europei, să o faci împărțind scena cu Fred Durst și într‑o locație atât de specială cum e acest castel, se întâmplă rar. Chiar și pentru o trupă aflată mereu în turneu, cum suntem noi.”, spunea solista trupei, Lauren Mayberry.

  Electric Castle 2019 – Ce vedem vineri

  Începând de joi, publicul redescoperă o scenă specială a festivalului, The Mill. Fosta moară a castelului va găzdui, sâmbătă, de la ora 22:30, un „secret gig”. Organizatorii nu doresc să dezvăluie numele artistului invitat, dar cu siguranță va fi cineva al cărui show nu trebuie ratat.

  Conexiunea extraordinară a artiștilor cu publicul electric este posibilă și datorită calităților tehnice ale scenelor și ale sistemului de sonorizare. Un element esențial al oricărui festival de muzică. Acestea sunt de ultimă generație, create de unul dintre cei mai mari producători de profil din lume. La o lățime de peste 80 de metri liniari și cu peste 650 de metri pătrați de LED-uri instalate, scena principală le garantează fanilor nu doar un sunet perfect, ci și o experiență vizuală de vârf.

  Aceasta este scena pe care, astăzi, urcă unul din numele care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Florence and The Machine. Trupa este nu doar un fenomen, ci și o dorință împlinită pentru zeci de mii de fani Electric Castle. Dincolo de stilul indie rock, Florence and The Machine sunt renumiți pentru producțiile lor excentrice, cu mult dramatism. Dar și pentru calitățile vocale extraordinare ale lui Florence Welsh, care i-au făcut remarcați inițial în Marea Britanie, prin intermediul BBC. Iar apoi la nivelul unui fenomen mondial. Concertul Florence and The Machine va fi interpretat live, în limbaj mimico-gestual, de Amber Gallloway Gallego. Astfel încât, de prestație se pot bucura și persoanele hipoacuzice.

  Astăzi, programul scenei principale începe mai devreme, de la ora 17:00. Pentru a sprijini artiștii și trupele din România, organizatorii au decis ca o trupă autohtonă să deschidă show-ul pe scena principală în fiecare seară, iar astăzi este momentul CTC. Vor urma „rezidenții de la Bonțida”, Dub Pistols, The Vaccines,  trupa indie rock ce ajunge cu cel mai recent album, Combat sports, iar de la ora 23:15 Sigma, la a doua lor prezență în Electric Castle.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here