More

  Se întâmplă în tech vineri, 19 iulie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În se întâmplă în tech vineri, 19 iulie 2019 vorbim despre paperși inteligenți și despre cum vine Google de hac site-urilor care te vânează când ești în modul Incognito. Dar, vorbim și despre Toyota la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Instagram și YouTube Music.

  Se întâmplă în tech vineri: Pampers lansează scutecele inteligente Lumi

  Războiul pe scutece inteligente începe. Pampers a lansat Lumi, un sistem interconectat. Acesta include doi senzori de activitate pentru scutece, o cameră Logitech cu un monitor Wi-Fi încorporat și o aplicație care împachetează totul împreună.

  Dezvăluirea vine după ce senzorul de scutec Monit de la Huggies a fost primit cu success în Coreea. Sistemul Lumi are rolul de a face primul an al copilului mai ușor pentru părinți, oferind cât mai multe date posibil.

  Pe lângă notificările ce anunță că scutecul este umed, senzorii de activitate ai Pampers pot urmări somnul bebelușului.

  Lumi se bazează pe linia populară Swaddler a companiei – senzorul monitorizează banda albastră de umezeală din afara scutecului pentru a determina nivelul de umezeală.

  Senzorul Pampers nu poate detecta scutecele murdare, deci va trebui să vă bazați pe testul de miros pentru asta.

  Sistemul Lumi include două pachete de scutece, iar Pampers va oferi înlocuirea prin abonament într-o selecție de magazine. Compania susține că prețul scutecului va fi în conformitate cu gama sa existentă.

  Pampers nu a dezvăluit încă un preț pentru sistemul Lumi. Sistemul este așteptat să apară în această toamnă și vă puteți înscrie acum pe lista de așteptare.

  se intampla in tech pampers

  Actualizarea Chrome va opri verificarea site-urilor pentru modul Incognito

  Modul Incognito al Chrome nu a funcționat foarte bine în ultima vreme. Unele site-uri verifică acum căutarea privată și insistă să vă conectați pentru a putea citi un articol.

  Google consideră acest lucru un defect și intenționează să repare lucrurile. Compania va folosi lansarea din iulie a Chrome 76 pentru a închide o „lacună” prin care site-urile ar putea verifica cadrul FileSystem al Chrome (dezactivat în modul Incognito).

  Google va schimba, de asemenea, orice alte metode de detectare a Incognito pe viitor. Gigantul spune că este o chestiune de respectare a scopului modului Incognito: păstrarea intimității.

  În timp ce utilizatorii folosesc navigarea privată pentru a evita plățile de pe site, oamenii pot avea motive mult mai grave pentru a rămâne anonimi. Spre exemplu, poate că încearcă să evite un partener abuziv sau opresiune politică.

  Această decizie ar putea afecta o parte din publicații. New York Times a folosit “lacuna” din modul Incognito pentru a urmări cititorii, persoanele care nu se abonează la publicație sau ambele. Este puțin probabil ca publicațiile să accepte modificările Google fără luptă.

  se-intampla-in-tech-google-chrome

  Interferențele telefonului mobil reprezintă încă un risc la bordul unor avioanel Boeing

  Comutarea telefonului în modul avion nu va reduce riscul pentru unele avioane Boeing. Un studiu din 2014 a arătat că unele ecrane din cabina de pilotaj ale avioanelor Boeing 737 și 777 sunt vulnerabile la interferențe prin intermediul semnalelor WiFi, semnalelor telefonice sau chiar al radarului meteorologic.

  Bloomberg a raportat astăzi că în timp ce multe din aceste avioane au fost înlocuite, există unele aeronave ce conțin încă modelele depășite, construite de Honeywell International, Inc.

  Producătorul neagă estimarea Bloomberg și anunță că „există posibilitatea ca sute de aeronave din întreaga lume să zboare cu sistemele nesigure„.

  Purtătorul de cuvânt al companiei Honeywell, Nina Krauss, a declarat că problema poate avea un impact pe 70% sau mai puține avioane. Ea mai spune și că nu există dovezi că aceste avioanele sunt operaționale.

  Multe unități ar putea fi pe aeronave retrase sau simulatoare. Cu toate acestea, ecranele învechite din cabina de pilotaj prezintă încă un risc relativ scăzut.

  În 2014, compania Southwest Airlines a efectuat un test pe Boeing 737s compatibil WiFi cu sistemul Honeywell afectat și a ajuns la 2.300.000 de ore de zbor fără probleme. Cu toate acestea, este mai bine ca liniile aeriene să fie cât mai sigure în ceea ce privește siguranța pasagerilor.

  Boeing

  Se întâmplă în tech vineri: YouTube Music face mai ușoară schimbarea de la audio la videoclipuri

  Ești abonat YouTube Premium sau Music Premium? Află că trecerea de la o melodie la un videoclip muzical ar trebui să fie mai ușoară de astăzi. Poți să faci trecerea între cele două, iar redarea va continua din același punct fără pauze sau întreruperi, spune YouTube.

  Când ascultați o melodie în YouTube Music, aplicația va afișa o pictogramă în partea de sus a ecranului dacă există un videoclip muzical pentru aceasta. Atingând-o vă va duce la videoclipul respectiv

  Acest lucru va funcționa pentru mai mult de cinci milioane de videoclipuri muzicale oficiale încă de la început.

  Dacă nu sunteți interesat de vizionare, puteți dezactiva opțiunea de a reda videoclipuri din setări. În ceea ce privește întreruperile sau pauzele anormal de lungi dintr-un videoclip, veți avea asigurată trecerea la melodie. Cum de altfel, veți putea să o ascultați fără efectele videoclipului.

  se-intampla-in-tech-youtube_music

  Toyota dezvăluie mașinile electrice pentru Jocurile Olimpice 2020 din Tokyo

  Primul vehicul dedicat Toyota pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice 2020 din Tokyo nu este o mașină care zboară, dar promite mult. Toyota a prezentat APM (Accessible People Mover), un vehicul electric proiectat special pentru evenimentul sportiv de vara viitoare.

  Vehiculul poate atinge viteze de până la 20km/h și poate găzdui până la cinci pasageri. Fiecare mașină este alimentată de baterii litiu-ion și poate rula 100 km la o singură încărcare. O flotă de 200 vehicule APM va fi utilizată pentru a transporta persoane la diferite competiții de la JO.

  Fiecare APM poate găzdui un scaun cu rotile sau o targă, și include o rampă de acces. Această soluție de transport va fi, fără îndoială, vitală pentru sportivii și invitații cu handicap. Până acum, Jocurile Olimpice și Paralimpice nu au avut cele mai bune rezultate la capitolul accesibilitate.

  Toyota este așteptată să dezvăluie chiar și mai multe inovații înainte de eveniment. Inclusiv o mașină zburătoare care va lumina torța olimpică și roboții care pot aduce alimente și băuturi oaspeților.

  Toyota dorește să construiască și roboți care să îi ajute pe oaspeții în scaune cu rotile. Jocurile Olimpice din 2020 vor fi o demonstrație a impactului tehnologiei asupra vieții reale – și că nu vorbim doar despre un moft futurist.

  toyota shuttle

  Se întâmplă în tech vineri: Instagram va anunța utilizatorii înainte de a le dezactiva contul

  Instagram aduce câteva modificări în modul în care dezactivează conturile. În prezent, platforma elimină conturile cu un anumit procent de conținut care încalcă termenii și condițiile comunității.

  Dar va lansa o nouă politică care îi va permite să dezactiveze conturile cu un anumit număr de încălcări într-un anumit interval de timp.

  În timp ce acest lucru ar putea însemna mai multe conturi care urmează să fie dezactivate, Instagram va notifica utilizatorii înainte să le ia accesul la platformă.

  Utilizatorii vor putea contesta conținutul șters pentru încălcări. Inclusiv nuditate și pornografie, hărțuire, hate speech, vânzări de medicamente și politici de combatere a terorismului.

  Potrivit Instagram, măsurile sunt legate de menținerea siguranței platformei. Iar schimbările de politică sunt în concordanță cu eforturile continue de combatere a agresiunii.

  Acesta a oferit recent utilizatorilor posibilitatea de a restricționa alți utilizatori și de a adăugat funcții care elimină comentariile de agresiune. Platforma folosește și AI pentru a detecta semne de hărțuire în fotografii.

  se intampla in tech vineri instagram

  Acestea sunt informațiile din se întâmplă în tech vineri, 19 iulie 2019. Dacă mai ai și alte subiecte interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.