More

  Se întâmplă în tech sâmbătă, 20 iulie 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În se întâmplă în tech sâmbătă, 20 iulie 2019, vorbim despre o nouă amendă pe care o primește Google. Dar și despre cum încearcă Tinder să ”fenteze” Google Play Store și despre câți bani ar putea primi Eddie Murphy de la Netflix pentru un stand-uo special. Pe larg, în rândurile ce urmează.

  Primul trailer al seriei THE WITCHER de pe Netflix

  Fanii Witcher au parte de primul trailer al seriei. Ce avem până la acest moment din serialul Netflix? Ei bine, monștrii, efecte speciale dramatice, locații care arată impresionant și pe Henry Cavill într-un rol impunător.

  Cei care au jucat până acum The Witcher așteaptă deja de ani de zile serialul TV. Oricum, mai trebuie să aibă puțină răbdare, pentru că, Netflix încă nu a comunicat nicio dată oficială de lansare. Ce știm, totuși, este că serialul va fi transmis până la finalul acestui an.

  Bazat pe seria de cărți best-seller, THE WITCHER este o poveste epică despre soartă și familie. Veți intra pe tărâmul Continentului, unde oameni, elfi, vrăjitoare, gnomi și monștri se luptă pentru supraviețuire și supremație. Și, unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

  Alți actori care joacă în Witcher sunt Freya Allan în rolul lui Ciri și Anya Chalotra în rolul lui Yennefer. Dar și Anna Shaffer care o interpretează pe Triss Merigold. Cum vi se pare trailerul THE WITCHER?

  Modificarea policitii de utilizare a Instagram permite stergerea mai rapidă a conturilor care încalcă regulile

  Instagram modifică regulile astfel încât să poată șterge mai repede conturile care încalcă aceste reguli.

  Compania a anunțat modificarea politicii de utilizare. Astfel, pot fi șterse mult mai ușor conturile care încalcă mai multe reguli într-o anumită perioadă de timp. Până acum, Instagram stergea numai conturile care aveau un anumit procent de încălcări ale politicilor sale.

  Instagram nu a dezvăluit procentul la care a făcut referire și care este încă folosit. Pe lângă această regulă procentuală, s-a mai adăugat o nouă regulă.

  Acest demers vine după valul de critici adus companiei. Aceasta a fost criticată pentru incapacitatea de a bloca imagini cu conținut explicit sau conținut care răspândește ură.

  Mai mult, Instagram va alerta conturile care sunt pe cale de a fi șterse, dacă continuă să încalce regulile platformei.

  Modificarea policitii de utilizare a Instagram permite stergerea mai rapidă a conturilor care încalcă regulile

  Tinder fentează Google Play Store pentru a evita plata a 30% din încasări

  Match Group, compania din spatele aplicației Tinder, a făcut un pas important. Aplicația nu va mai rula tranzacțiile prin Google Play Store. Astfel, Google nu va mai încasa procentul de 30% din toate tranzacțiile realizate de utilizatorii Tinder.

  Pentru a evita plata taxei percepute de Play Store, Tinder va încuraja utilizatorii să introducă datele de plată direct în sistemul Tinder.

  Match Group nu este prima companie care să recurgă la acest gest. Epic Games, studioul care a creat popularul joc Fortnite, a fost cel care a deschis această cale. Epic Games a lansat o versiune proprie Fortnite, pentru Android. Jocul are propriul launcher.

  Utilizatorii nu vor simți nicio schimbare și asta nu va influența în niciun fel modul în care funcționează aplicația. Match Group nu a făcut decât să elimine intermedierea unor tranzacții pe care utilizatorii le realizau și înainte.

  Se întâmplă în tech sâmbătă Tinder

  Se întâmplă în tech sâmbătă: Monitorizarea bateriei pentru căștile wireless devine mai simplă pe Android

  Să afli câtă baterie mai ai la căștile wireless a fost tot timpul o provocare. Din fericire, Google vrea să o elimine cu totul de pe dispozitivele Android.

  Pe lângă indicarea nivelului de baterie, funcționalitatea „Fast Pair” va avea o secțiune proprie pentru gestionare.

  Cea mai mare actualizare va aduce suport pentru căștile true wireless. Căștile care au suport pentru fast pair vor indica nivelul bateriei, individual, pe fiecare cască.

  Căștile Fast Pair vor apărea și în aplicația „Find My Device”, ceea ce le va face mai ușor de găsit. De asemenea, va fi posibilă și desperecherea căștilor, dacă una dintre ele este pierdută.

  Se întâmplă în tech sâmbătă monitorizarea bateriei pentru căștile wireless devine mai simplă pe Android

  Se întâmplă în tech sâmbătă: Google trebuie să plătească o amendă de zeci de milioane de dolari pentru YouTube

  Google trebuie să plătească o amendă de zeci de milioane de dolari pentru protecția copiilor care folosesc YouTube. Informația vine de la The Washington Post. Agenția a lansat o investigație pe platforma de video-sharing pentru a afla dacă sunt încălcate legile federale cu privire la protecția datelor copiilor.

  WP spune că, FTC (Comisia Federală pentru Comerț) a aflat că Google și YouTube au eșuat în protejarea corespunzătoare a copiilor. De asemenea, platforma a colectat date ale copiilor cu vârste până în 13 ani. Acest lucru a încălcat Legea privind Protecția Vieții Private a Copiilor Online sau COPPA.

  Comisia Federală a primit mai multe plângeri de-a lungul anilor cu privire la intimitatea copiilor. Pe de altă parte, COPPA interzice companiilor să colecteze date de la utilizatorii cu vârste sub 13 ani. Asta pentru a evita ca aceștia să fie targetați cu reclame personalizate.

  Washington Post mai spune că, problema de confidențialitate împotriva Google se aplică și altor companii de tehnologie și companiilor de gaming.

  Se întâmplă în tech sâmbătă youtube kids

  Se întâmplă în tech sâmbătă: Abonații Google Stadia Pro vor primi „aproximativ un joc gratuit în fiecare lună”

  Andrey Doronichev, directorul de produs al Google Stadia, a clarificat că Stadia nu va fi un Netflix pentru jocuri.

  Clarificările au fost făcute pe un topic de tipul „Ask Me Anything” pe platforma Reddit. Poate cea mai mare clarificare a fost cu privire la jocurile la care utilizatorii primesc acces gratuit. Doronichev a menționat că modelul de business nu se apropie nicidecum de cel al Netflix. Mai mult, comparația ar putea fi făcută cu abonamentele Xbox Live Gold sau PlayStation Plus.

  Abonamentele Pro oferă clienților acces la streaming 4K/HDR, sunet 5.1 și reduceri exclusive, dar și jocuri gratuite. Aceștia ar putea primi câte un joc gratuit în fiecare lună. Primul joc Gratuit va fi Destiny 2.

  Abonamentul Stadia Pro va avea un cost de 9,99 dolari. Dacă abonații Stadia Pro vor să joace și alte jocuri în afara celor primite gratuit, vor trebui să plătească pentru ele la preț întreg. Cu toate acestea, după cum spuneam, abonamentul oferă și o serie de reduceri exclusive, deci prețul nu va fi chiar cel normal.

  Abonații Google Stadia Pro vor primi „aproximativ un joc gratuit în fiecare lună”

  Se întâmplă în tech sâmbătă: Eddie Murphy ar putea încasa 70 de milioane de dolari de la Netflix

  Show-urile speciale de stand-up Delirious și Raw ale lui Eddie Murphy sunt titrate printre cele mai bune. Astfel, există o mare posibilitate ca Netflix să încheie o colaborare cu actorul. Potrivit TMZ, Netflix e dispusă să plătească 70 de milioane de dolari pentru un număr de show-uri speciale ale îndrăgitului actor.

  Până acum, Dave Chappelle se pare că a câștigat 60 de milioane de dolari dintr-un trio de show-uri speciale. În vreme ce, Chris Rock a câștigat 40 de milioane pentru două spectacole. În vreme ce, Ellen DeGeneres a câștigat 20 de milioane pentru RELATABLE.

  Netflix investește semnificativ în conținut de comedie original. Totuși, se pare că, în ultimul raport al companiei se arată o scădere netă a numărului de abonați de la an la an în SUA. Numărul de utilizatori încă a crescut de la an la an, dar nu la nivelul la care se aștepta compania. Mai exact, Netflix a înregistrat o creștere cu 2.7 milioane, deși estimprile erau de 5 milioane pentru ultimul trimestru financiar.

  se întâmplă în tech Eddie Murphy Netflix

  Asta se întâmplă în tech sâmbătă, 20 iulie 2019. Dacă mai ai și alte informații interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.