More

  Uită-te la ELLEN DEGENERES – RELATABLE, dacă vrei să înveți să fii tu, râzând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ”Ellen DeGeneres – Relatable” este un show de stand up comedy, recomandat persoanelor peste 13 ani, care o are în prim-plan pe controversata actriță, comediantă, gazdă TV, scriitor, producător și activistă LGBT – Elen DeGeneres.

  După 15 ani, Ellen a revenit pe scenă în fața fanilor săi, să prezinte un spectacol de stand up comedy presărat cu lecții pe care le-a învățat de-a lungul timpului.

  La finalul spectacolului, vedeta revine pe scenă în fața publicului pentru a răspunde la întrebări într-o manieră dezinvoltă, specifică ei, bazată pe lecții de dezvoltare personală, vise ciudate și puterea binelui.

  În România, încă nu este transmisă live emisiunea The Ellen Show, dar urmăresc online înregistrările și toate pasajele pe care echipa moderatoarei le publică pe paginile oficiale de Facebook și Instagram.

  Când am aflat în toamnă că Netfix transmite global show-ul Relatable în data de 18 decembrie 2018, am așteptat cu sufletul la gură ziua cea mare. Și a meritat din plin.

  Normal, spectacolul marchează revenirea lui Ellen în stand up după 15 ani de pauză. O revenire pe care partenera de viață a moderatoarei, Portia de Rossi, nu a primit-o cu brațele deschise, dar pe care a acceptat-o atunci când Ellen a afirmat că îi era dor, iar stand up-ul face parte din ea.

  Relatable a primit deopotrivă aprecieri și critici. În vreme ce pentru unii a fost un spectacol controlat pentru imagine, menit să sensibilizeze prin povestea artistei, pentru alții a reprezentat munca unui om de divertisment care a îndrăznit să recunoască teama de a fi respins pentru alegerile pe care le-a făcut în viață.

  Părerea mea este că Ellen DeGeneres reușește de fiecare dată să împacheteze poveștile vieții sale într-un umor pe care îl poate înțelege orice persoană, indiferent din ce generație provine.

  Iar faptul că îmbină umorul cu dezvoltarea personală, iubirea de sine și curajul de a fi diferit, mi se pare că este condimentul care face din Ellen un comediant aparte.

  Poate că nu o avea de fiecare dată cele mai bune glume, dar sunt glume fine, lipsite de vulgaritate și răutate, ceva ce la mulți comedianți din zilele noastre nu prea mai întâlnești.

  Cine a urmărit-o pe Ellen de-a lungul anilor, înțelege fără probleme până și cea mai mică glumiță pe care ea o face. În Relatable, artista se concentrează foarte mult pe informațiile pe care publicul le are despre ea de acum 15 ani, dar și pe întâmplări care au marcat-o în 2018.

  Cumva, aceasta a considerat că e indicat să rămână în zona sigură, iar prin specialul de revenire în stand up să ofere o lecție pe care o avea pregătită de mult, dar cu zâmbetul pe buze.

  Ellen se temea că publicul nu se va mai identifica după 15 ani cu ea și spectacolele pe care le face, dar se pare că s-a înșelat.

  Dacă vreți să vă descrețiți frunțile timp de 78 de minute, intrați pe Netflix, luați o bere și mult pop corn cu voi și așezați-vă în canapea. Și ce dacă a trecut concediul de iarnă, avem nevoie să râdem în fiecare zi din viața noastră.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.