More

  ROG Phone II este noul telefon de gaming de la ASUS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ASUS lansează smartphone-ul de gaming ROG Phone II. Telefoanele inteligente dedicate gamingului sunt destul de rare. În plus, de-a lungul timpului, s-au dovedit o reală provocare pentru producători – vedem exemplu Razer. Totuși, există, în continuare, companii care văd o oportunitate în a accesa piața de eSport, care, de altfel, e în continuă creștere.

  Dispozitivele primesc tot felul de gimmick-uri. Să luăm exemplul controlerelor detașabile de pe Black Shark 2 Xiaomi sau ventilatorul pentru răcire încorporat pe Nubia Red Magic 3. Dar, de departe cel mai de succes telefon de gaming în aterie de accesorii a fost ASUS ROG.

  Acesta a oferit un ventilator cu clips, o stație de conectare a ecranului WiGig și un dispozitiv de blocare a controlerului. Ca de altfel, și o stație de andocare mobilă pe desktop și un port bizar cu ecran dublu.

  ASUS nu a împărtășit niciodată cifrele de vânzări pentru telefonul ROG. Dar trebuie să fi mers destul de bine pentru a justifica o nouă lansare pentru această gamă de dispozitive. Telefonul ROG Phone II este primul smartphone din lume cu un display AMOLED de 120Hz. De asemenea, este primul care prezintă procesorul Snapdragon 855 Plus de la Qualcomm. O altă noutate a noului telefon de gaming este integrarea a două motoare de vibrații. Acestea sunt menite să facă jocurile să fie mai captivante.

  Accesoriile ROG Phone II sunt cele mai interesante

  Telefonul ROG Phone II va fi livrat în continuare împreună cu un ventilator cu clips. Acesta utilizează în continuare portul lateral al telefonului. În schimb, AeroActive Cooler II este nou și îmbunătățit. Aparent, este de patru ori mai silențios decât modelul anterior și poate reduce temperatura suprafeței cu până la 5 grade Celsius.

  Un alt accesoriu inclus este carcasa scheletică Aero Case. Aceasta lasă expus logo-ul strălucitor al telefonului și îți permite să montezi ventilatorul clip-on peste ea.

  Nou aici este gamepad-ul ROG Kunai

  E clar că ASUS s-a inspirat pentru asta din cartea Nintendo. Să spunem că, telefonul este susținut pe un birou sau că sunteți legat la un televizor. Puteți conecta cele două controlere împreună printr-un suport, în care puteți comuta între conexiunea Bluetooth, USB și conexiunea RF de 2,4 GHz pentru a controla telefonul. Dacă sunteți în mișcare, puteți atașa controlerele la telefon prin intermediul unei bare de protecție. Puteți chiar să luați forma finală prin montarea acestei configurații pe noul TwinView Dock II – trebuie doar să aveți grijă la greutatea totală de 639g.

  Noul TwinView Dock cu ecran dublu al ASUS se montează acum pe partea inferioară în loc de partea superioară. Parțial pentru o distribuție mai bună a greutății și, separat, pentru adaptarea la lungimea suplimentară a dispozitivului. Ecranul tactil încorporat folosește același panou AMOLED de 120Hz. Deși bateria încorporată a fost micșorată de la 6.000 mAh la 5.000 mAh. Ceea ce este bine, întrucât încă mai aveți o capacitate mai mare de 11.000 mAh când este andocată.

  Stația de andocare conține, de asemenea, un ventilator de răcire, lumini RGB, taste de volum, un port USB-C și o mufă pentru căști. Dar pentru a reduce drastic greutatea, ASUS a eliminat vechiul slot pentru card SD, boxele suplimentare, butoane declanșatoare și vibratoarele haptice. Cele mai multe dintre acestea sunt integrate acum direct în telefon.

  Niciun hardware ROG Phone II n-are sens fără software

  Desigur, toate aceste caracteristici fanteziste sunt lipsite de sens dacă nu sunt suportate de jocuri.

  ASUS a anunțat trei titluri majore – Asfalt 9, Jocuri de război Shadowgun și Rockman X Dive. Acestea vor veni cu optimizări, precum și conținut exclusiv adaptat pentru telefonul ROG Phone II. Optimizările sunt în mare parte legate de viteza cadrelor îmbunătățite, de vibrațiile haptice fine, de suportul Kunai Gamepad și de sprijinul TwinView Dock II.

  Pentru ca toate perifericele smartphone-ului de gaming de la ASUS să fie utile, producătorul trebuie să adune mai mult suport pentru jocuri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.