More

  Se întâmplă în tech joi, 1 august 2019

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În se întâmplă în tech joi, 1 august 2019 aflăm despre algoritmul Facebook, Netflix care monitorizează miscările utilizatorilor și funcționalitatea YouTube Premium. Mixer l-a furat pe streamerul Ninja de la platforma Twitch, iar Google Files primește o actualizare nouă. Haideți să vedem știrile pe larg.

  Facebook oferă algoritmul pentru detectarea expoatării minorilor și a imaginilor de terorism sub licență open-source

  Facebook a decis licențierea open-source a două algoritmuri pe care le folosește în prezent. Acestea detectează exploatarea sexuală a minorior, propaganda teroristă și a violenței grafice. Codurile sursă pot fi găsite pe Github.

  Compania speră ca mai multe companii, organizații non-profit și programatori să folosească acest cod. Se sporesc astfel eforturile pentru eradicarea unui asemenea tip de conținut. Platformele de socializare sunt supuse unor presiuni tot mai mari pentru a eradica un astfel de conținut.

  Pe lângă inițiativa open-source, Facebook a încheiat un parteneriat cu mai multe universități din SUA. Parteneriatul presupune dezvoltarea unui sistem prin care să fie împiedicați cei care aduc modificări minore unor fotografii interzise, pentru a păcăli sistemul de siguranță.

  Facebook oferă algoritmul pentru detectarea expoatării minorilor și a imaginilor de terorism sub licență open-source

  Netflix explică de ce a strecurat un sistem de monitorizare a activității fizice pentru anumiți utilizatori

  Netflix a alarmat mai mulți utilizatori Android când aceștia au observat că aplicația le urmărește activitatea de mișcare. Urmărirea acestei activități nici nu a fost explicată în niciun fel.

  Compania a oferit mai multe detalii publicației The Verge cu privire la acest incident. Netflix spune că a monitorizat activitatea de deplasare pentru a îmbunătăți experiența de streaming pentru utilizatorii aflați în mișcare.

  Motivația din spatele acestei monitorizări are legătură cu puterea semnalului celular. Puterea conexiunii poate varia atunci când călătorești cu transportul în comun. Platforma caută soluții pentru ajustarea calității video pentru a evita întreruperile.

  Cu siguranță, această situație putea fi evitată dacă Netflix era mai deschisă în a oferi explicații utilizatorilor.

  Netflix explică de ce a strecurat un sistem de monitorizare a activității fizice pentru anumiți utilizatori

  YouTube Premium oferă posibilitatea de a descărca conținut offline la rezoluție 1080p

  Abonații YouTube Premium va permite descărcarea clipurilor la rezoluție 1080p. Rezoluția de descărcare era blocată la 720p. Actualizarea va fi disponibilă, treptat, pentru toți utilizatorii iOS și Android. Funcționalitatea va fi disponibilă pentru majoritatea piețelor ude activează YouTube Premium.

  Posibilitatea descărcării clipurilor pentru vizionare offline este un beneficiu pe care îl au doar abonații YouTube Premium. Abonamentul este disponibil pentru suma de 12 dolari pe lună. Abonamentul oferă acces și la YouTube Music și înlătură reclamele din interiorul clipurilor video.

  YouTube Premium oferă posibilitatea de a descărca conținut offline la rezoluție 1080p

  Se întâmplă în tech joi: Ninja, cel mai mare streamer de Fortnite, părăsește platforma Twitch în favoarea platformei Mixer, de la Microsoft

  Tyler „Ninja” Blevins se alătură platformei de streaming Mixer. Cunoscutul streamer al jocului Fornite părăsește platforma de streaming Twitch. Acesta va face streaming exclusiv pe Mixer.

  Platforma Mixer a fost lansată inițial în anul 2016, cu denumirea de Beam, iar în 2017 a fost rebranduită. Exclusivitatea obținută este un pas major în cursa prin care Mixer speră să ajungă din urmă competitorii. Anunțul a fost făcut de către Ninja, pe Twitter, numind acest pas „următorul capitol”.

  Streamerul este foarte popular, iar în momentul actual este foarte bine văzut pe scena jocurilor competitive. Recent a apărut pe coperta ESPN și în  The Ellen DeGeneres Show.

  Se întâmplă în tech joi - Ninja, cel mai mare streamer de Fortnite, părăsește platforma Twitch în favoarea platformei Mixer, de la Microsoft

  Se întâmplă în tech joi: Aplicația Google Files pentru Android primește îmbunătățiri la nivel de control

  Aplicația primește control offlien îmbunătățit pentru muzică și clipuri video. Noile controale permit să sari pentru fișiere, să rulezi înainte sau să derulezi clipurile. Mia mult, aplicația va primi suport pentru o temă întunecată.

  Aceste coantroale nu sunt funcționalități majore, dar sunt destul de utile. Mai mult, Google oferă și mai multe statistici cu privire la utilizarea aplicației. Potrivit companiei, aplicația este utilizată de 100 de milioane de utilizatori. Aceștia folosesc aplicația pentru a elibera echivalentul a 8GB de spațiu de fiecare dată când folosesc funcționalitatea de eliberare de economisire a spațiului.Se întâmplă în tech joi - Aplicația Google Files pentru Android primește îmbunătățiri la nivel de control

  Asta se întâmplă în tech joi, 1 august 2019. Dacă mai ai și alte subiecte interesante din tehnologie, ne poți scrie în comentarii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.