More

  Acer anunță gama completă de notebook-uri ConceptD Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acer anunță gama completă de notebook-uri ConceptD Pro, echipate cu grafică NVIDIA® Quadro® și procesoare Intel® Core™ din a 9-a generație, construite pentru performanțe maxime și ore îndelungate de utilizare neîntreruptă.

  Noua serie Pro cu Windows 10 îndeplinește cerințele stricte ale aplicațiilor de vârf în realitate virtuală, inteligență artificială și analiză de date mari. Urmând stilul de design atemporal al ConceptD, noile notebook-uri au taste iluminate în culoarea chihlimbarului pentru un look elegant și profesional.

  De asemenea, a fost anunțat și un nou monitor ConceptD, CM2241W care completează linia Acer de monitoare validate PANTONE create pentru designeri.

  Parte a programului de laptopuri RTX Studio, notebook-urile din seria ConceptD Pro cu grafică NVIDIA Quadro RTX sunt printre primele care suportă ray-tracing în timp real și capabilități AI avansate.

  Acer ConceptD 9 Pro Creat pentru performanțe în echipă

  ConceptD 9 Pro se află în topul seriei Pro fiind un notebook inovator pentru creație, grație balamalelor Ezel Aero Hinge™ de tip CNC.

  Acest lucru permite rotirea, extinderea și înclinarea ecranului 4K (3840 x 2160) de 17,3 inci, pentru o colaborare convenabilă între membrii echipei. Ecranul este validat PANTONE și acoperă 100% din gama de culori Adobe RGB cu o precizie de culoare Delta E <1 inegalabilă.

  Notebook-urile ConceptD 9 Pro sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ până la i9 din a 9-a generație. Pentru performanțe premium și grafică până la NVIDIA Quadro RTX™ 5000 orientată spre AI / deep learning, simulări de inginerie și mari studiouri de animație care necesită putere, flexibilitate și compatibilitate.

  Un stylus EMR Wacom® este inclus și se atașează magnetic la ConceptD 9 Pro. Acesta oferă o capacitate de utilizare uriașă și control rapid și precis cu 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune.

  Pe lângă schițare și desen, utilizatorii pot lua notițe sau evidenția zone cheie în timp ce dezvoltă concepte împreună. ConceptD 9 Pro face parte din programul RTX Studio.

  Acer ConceptD 7 Pro Putere și flexibilitate într-un design subțire și ușor

  Echipat cu un ecran 4K de 15,6 inci, Acer ConceptD 7 Pro este proiectat pentru performanțe mobile puternice și face parte din programul RTX Studio.

  Cu o grosime de doar 17,9 mm și o greutate de doar 2,1 kg, designul său elegant îl face perfect pentru utilizatorii care își doresc echilibru între putere și portabilitate. Dispune de un procesor Intel Core până la i7 din a 9-a generație pentru sarcini de lucru cu consum intens. â

  Iar opțiunile grafice puternice NVIDIA Quadro RTX 5000 sunt ideale pentru dezvoltatorii de software, ingineri și studiouri profesionale de proiectare. Întrucât acestea necesită putere, flexibilitate și compatibilitate testată cu toate aplicațiile software profesionale certificate.

  În plus, ConceptD Palette oferă o interfață UI prietenoasă, pentru ajustarea rapidă a profilurilor de culoare preferate și monitorizarea sistemului de control.

  Acer ConceptD 5 Pro Productivitate premium în mișcare

  Parte din programul RTX Studio și disponibil cu opțiuni de ecran IPS de 15,6 și 17,3 inci, ambele cu o rezoluție uimitoare 4K UHD, noua serie ConceptD 5 Pro este perfectă pentru proiectare CAD complexă, animație și simulări de orice fel.

  Procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică până la NVIDIA Quadro RTX 3000 sunt de asemenea incluse pentru arhitecți, designeri 3D, producători de efecte speciale și mici studiouri de design.

  Un șasiu metalic premium conferă durabilitate, iar afișajul validat PANTONE este construit pentru creatori, cu o gamă largă de culori care se potrivește cu 100% din spațiul de culoare Adobe RGB, pentru o replicare precisă a culorilor.

  ConceptD 3 Pro – Silențios și performant

  Cel mai accesibil membru al seriei ConceptD Pro, ConceptD 3 Pro este destinat nativilor digitali precum fotografi, studenți la design industrial, designeri de interior și grafică, precum și experților în social media, precum streamerii YouTube.

  Echipat cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică NVIDIA Quadro T1000, ConceptD 3 Pro permite utilizatorilor să își proceseze toate materialele cu o reproducere de culoare precisă în timp ce rulează confortabil la mai puțin de 40 dB.

  Conceput pentru a fi ușor de utilizat în deplasare, utilizatorii se pot conecta cu ajutorul unui cititor de amprentă prin Windows Hello, pentru acces ușor și mai sigur.

  Acer ConceptD 5 și ConceptD 3 – Puternice și precise

  Destinate creatorilor care apreciază designul atemporal, Acer a lansat notebook-urile ConceptD 5 și ConceptD 3 actualizate.

  Cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație, noul ConceptD 5 are opțiuni de ecran de 15 sau 17 inci și a fost actualizat cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2060 pentru cei în căutarea puterii și a mobilității.

  ConceptD 3 are un design elegant, cu finisaj alb și rulează silențios, astfel încât utilizatorii să se poată concentra doar pe activitățile lor. Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 asigură multă putere din mers, pentru a completa creațiile profesionale cu viteză și precizie.

  Noul monitor ConceptD CM2241W

  Noul ConceptD CM2241W este un monitor elegant, ideal pentru utilizatorii care doresc să adauge un ecran extern la stația de lucru.

  Este echipat cu rame subțiri, elegante, oferă o precizie excelentă a culorilor și suportă 99% din gama de culori Adobe RGB, precum și vizualizare fluidă, cu o rată de refresh de până la 75 Hz.

  Prețuri și disponibilitate

  ConceptD 9 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 5499 euro.

  ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 2599 euro.

  ConceptD 5 Pro va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 2599 euro.

  ConceptD 3 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 1499 euro.

  Noul ConceptD 5 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 1999 euro.

  ConceptD 3 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 1199 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.