More

  Acer lansează noile monitoare Acer Nitro XV3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acer lansează noile monitoare Acer Nitro XV3! Acer prezintă o nouă serie de monitoare de gaming Nitro. Acestea sunt concepute pentru a aduce jocurile la viață.

  Noua serie Acer Nitro XV3 cuprinde patru noi monitoare de gaming. Ele oferă rate de refresh și rezoluție ridicate, asigurând o experiență de joc excepțională, la prețuri accesibile.

  Compatibile cu NVIDIA® G-SYNC®, noile monitoare Nitro permit Variable Refresh Rate (VRR) în mod implicit atunci când sunt conectate la plăcile grafice NVIDIA GeForce® GTX Seria 10 și GeForce RTX seria 20, pentru a oferi rate de refresh dinamice, eliminând întreruperile și lag-ul.

  Acer lansează noile monitoare Acer Nitro XV3 pentru jocuri mai captivante

  Noile monitoare IPS au și tehnologie Adaptive-Sync pentru a satisface necesitățile jocurilor cu rezoluție înaltă, oferind un timp de răspuns rapid de până la 1ms și Visual Response Boost (VRB) pentru un joc fluid, fără întreruperi.

  Seria Nitro XV3 prezintă cea mai recentă tehnologie Acer Agile-Splendor, care folosește panouri cu cristale lichide rapide și cu gamut de culoare 99% sRGB.

  Monitoarele certificate DisplayHDR 400 oferă timp de răspuns ultra-rapid de până la 1ms VRB (Visual Response Boost), care asigură imagini clare, fără estompare, reproducere fenomenală a culorilor și imagini mai realiste și mai naturale.

  Cu o rată de refresh de până la 240 Hz, gamerii se vor bucura de imagini clare și grafică fluidă.

  Noile monitoare de gaming Acer Nitro sunt disponibile în patru configurații:

  Două modele de 27 inci și două de 24.5 inci:

  Acer Nitro XV273U S 27 inci WQHD 165 Hz
  Acer Nitro XV273 X 27 inci Full HD 240 Hz
  Acer Nitro XV253Q X 24.5 inci Full HD 240 Hz
  Acer Nitro XV253Q P 24.5 inci Full HD 144 Hz

  Toate monitoarele au Acer Game Mode, opt moduri de afișare prestabilite pentru a optimiza imaginea pentru diferite tipuri de conținut: Acțiune, Curse, Sport, Utilizator, Standard, ECO, Grafică și Film.

  Această caracteristică unică poate fi accesată cu ușurință cu ajutorul unei taste rapide sau din meniul On Screen Display (OSD).

  Acer VisionCare™ cu tehnologiile Flickerless, BlueLightShield, ComfyView și low-dimming fac vizionarea mai confortabilă în perioadele lungi de joc.

  Seria Acer Nitro XV3 are, de asemenea, și un suport proiectat ergonomic, cu pivotare și înclinare la 20°, astfel încât jucătorii pot găsi întotdeauna poziția ideală de utilizare.

  Un design cu lansare rapidă vă permite să separați monitorul de suportul său, astfel încât acesta să poată fi montat pe perete cu sistem VESA, pentru a elibera spațiul de pe birou.

  Acer lansează noile monitoare Acer Nitro XV3 – Prețuri și disponiblitate

  Acer Nitro XV273U S va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie a anului următor, la prețuri începând de la 649 euro.

  Acer Nitro XV273 X va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 519 euro.

  Acer Nitro XV253Q X va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 419 euro.

  Acer Nitro XV253Q P va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 329 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.