More

  Cum comunică ”familia” Vodafone și UPC

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am participat marți la o conferință de presă Vodafone. În cadrul acesteia s-a vorbit despre finalizarea achiziției UPC și noile oferte de care pot beneficia clienții Vodafone – UPC. Cum comunică ”familia” Vodafone și UPC? Pentru moment, campania de comunicare se află la nivelul la care se vorbește despre o relație ”de familie”. Nu știm care e mama, care e tatăl, dar se observă clar că UPC are o contribuție semnificativă în consolidarea poziției Vodafone pe piață.

  Noile reclame pe care le veți vedea la televizor, online și outdoor o să vă prezinte ideea de familie. De realizări, de împliniri, de formare, evoluție. Asta nu înseamnă că, scăpăm de Antonia și Bromania. Sau, cine știe, poate dispare Bromania și apare Velea.

  Cumva, se încearcă adoptarea parțială a strategiei de comunicare consolidată de UPC în ultimul an până la achiziționarea de către Vodafone. Acum, rămâne de văzut cât timp se va mai merge în tandem cu cele două. Dacă mă întrebați pe mine, maxim în primăvară Vodafone va începe să comunice din nou doar sub umbrela Vodafone.

  Cum comunică ”familia” Vodafone și UPC la capitolul fundații

  UPC a fost absorbită deja de Vodafone. A câștigat aia mai mare și mai veche. De unde deducem că, UPC va dispărea cât de curând din mentalul colectiv. Ce, mai știe cineva de Romtelecom? Nu, toți spunem acum Telekom.

  Vodafone a anunțat o serie de beneficii de care se vor bucura clienții persoane fizice. Doar că, nu m-am prins exact care e treaba cu valoarea de 100 euro care va fi aplicată la achiziția de noi servicii.

  Din ce am înțeles, la portarea la Vodafone, primiți valoarea de 100 euro. Aceasta poate fi utilizată pentru achiziția de servicii sau dispozitive. Nu puteți lua efectiv banii, dacă vă imaginați asta.

  Fanii sporturilor primesc vești bune

  Vodafone și UPC includ în ofertă toată gama de canale Look TV. Așadar, campionatele și meciurile mult așteptate vor putea fi vizionate dacă sunteți abonați.

  Cum comunică ”familia” Vodafone și UPC la capitolul business

  În cea mai mare parte datorită infrastructurii și echipamentelor UPC. Dacă veți consulta oferta de business veți vedea acolo până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphone-uri.

  Vodafone și UPC au împreună o bază de aproximativ 10 milioane de utilizatori. 5 milioane sunt clienți PrePay Vodafone, 900.000 sunt clienți UPC și diferența de puțin peste 4 milioane sunt abonați Vodafone. Asta dacă vă interesa să aflați care este contribuția cui procentual.

  Au fost persoane în sală care au atins și subiectul angajaților

  Au dorit să afle dacă vor fi concediați angajații UPC sau ce se va întâmpla cu serviciul de customer support o dată cu fuziunea. S-a evitat un răspuns clar.

  Știm că, Vodafone și UPC vor forma o familie, că vor fi absorbite multe elemente din UPC. Dar nu știm ce se va întâmpla cu personalul UPC, cât va dura întreg procesul și ce planuri are conducerea Vodafone. Multe aspecte au fost ”confidențiale”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.