Lansare și preț iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

Mădălina Gănescu
- 27.09.2019, 19:05 în Smart
1

SHARES

Lansare și preț iPhone 11! Astăzi, istyle.ro a lansat seria iPhone 11 de la Apple în România. Am participat și noi la evenimentul din Afi Palace Cotroceni. Cum a decurs totul puteți urmări din videoclipul de mai sus.

Noi nu suntem obișnuiți cu sistemul de operare iOS și nici nu suntem fani iPhone. Așa că, am zis, mai degrabă, să lăsăm un utilizator al brandului să vă vorbească mai multe.

Fotograful Mihai Baloianu s-a jucat deja cu iPhone 11 Pro Max și a vorbit publicului despre experiența sa în ultimele ore. Acesta a pus mare accent asupra modului portret de pe iPhone-uri, dar a apreciat și calitatea fotografiilor în condiții de lumină scăzută.

De îndată ce telefonul va fi disponibil pentru testare la Orange, promitem să îl luăm câteva zile și noi să ne formăm o impresie. Însă, la cald, pentru că ne-ați cerut în repetate rânduri să vorbim despre noile telefoane iPhone de la Apple, venim cu un prim video de la eveniment.

Întrebările, ca de fiecare dată, le așteptăm în comentarii.

Lansare și preț iPhone 11! Cât costă noile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max de la Apple

Cătălin Nițu de la Go4it.ro a realizat o listă cu prețurile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max pe care o actualizează constant. Vă las aici link dacă aveți nevoie de detalii.

Cea mai scumpă variantă de iPhone pe care o puteți achiziționa, 11 Pro Max, este la Vodafone – 8.060 lei. În timp ce, cea mai ieftină variantă, iPhone 11, este la eMAG – 3.749 lei. Prețurile diferă în funcție de specificații, culori și configurații.

Dacă doriți să vedeți telefoanele, să interacționați cu ele și să vă faceți o idee, acestea sunt deja disponibile în magazinele iStyle.ro. Dar, le găsiți și în Showroom-urile Apple de la eMAG, la Mediagalaxy sau în magazinele operatorilor Orange, Telekom și Vodafone.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!