More

  Lenovo ThinkBook: Noi laptopuri ultra-slim pentru business

  Dacă ați urmărit storie-urile pe Instagram, știți deja că Lenovo a lansat săptămâna aceasta laptopuri noi. Seria Lenovo ThinkBook se adresează celor care activează în întreprinderi mici și mijlocii. Vorbim despre o gamă de laptopuri ultra-subțiri, care permit mobilitate și oferă suport pentru performanță tinerilor profesioniști.

  Prețul unui laptop ThinkBook de la Lenovo este în medie 5000 lei. Acesta poate varia în funcție de retailerul de la care alegi să achiziționezi produsul și de configurația dorită.

  Lenovo prezintă noile laptopuri ca fiind ”dispozitive cool, dar rentabile”. Nu le-am testat suficient de mult încât să ne putem pronunța cu privire la acest aspect, dar le așteptăm cu interes la test.

  Seria ultra-slim ThinkBook S include modele de 13 și 14 inci. Aceasta este concepută pentru companiile care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește securitate, fiabilitate și servicii de asistență. În același timp, satisfăcând cererea de dispozitive elegante care aduc PC-ului experiența familiară a smartphone-ului.

  Noile Lenovo ThinkBook 13s și 14s îmbină stilul modern și elementele de design cu caracteristicile de securitate integrate.

  ThinkBook pot fi deschise la 180° și au o ramă ultra-slim, pentru a oferi un ecran mult mai mare într-un design portabil. Acoperite cu un strat de aluminiu și magneziu, care redau laptopului nuanța Mineral Grey, acestea sunt foarte ușoare. Corpul dispozitivului ThinkBook 14s cântărește doar 1,5 kg, iar cel al lui ThinkBook 13s, doar 1,34 kg.

  Principalele funcții ale seriei Lenovo ThinkBook

  • Autentificare dintr-o singură mișcare și pornirea sistemului prin atingerea senzorului de amprentă
  • Standard TPM 2.0 discret pentru a permite sistemului de operare Windows 10 să ruleze procesele de securitate și de criptare a datelor utilizatorului
  • Capacul glisant ThinkShutter™ care protejează camera video
  • Balamalele cu indiu, pentru a reduce interferențele WiFi-ului
  • Sunet puternic și clar oferit prin sistemul Dolby Audio™ cu difuzoare HARMAN®
  • Ecran Premium FHD cu Dolby Vision® (pe ThinkBook 13s) pentru o imagine bogată
  • Tastatură rezistentă la lichide, proiectată pentru a susține până la 60ml2
  • Baterie cu durată de viață de până la 11 ore3 și funcție RapidCharge pentru ThinkBook 13s, și baterie cu durată de viață de până la 10 ore pentru ThinkBook 14s

  Lenovo ThinkBook

  Funcția Windows Modern Standby de pe ThinkBook 13s

  Aduce conexiunea smartphone-urilor la laptopurilor din mediul de afaceri. Dispozitivul poate descărca e-mailuri, primi alerte de apel Skype și poate primi actualizări ale aplicației Windows – chiar și cu capacul închis. În plus, pornește din standby aproape instantaneu cu butonul Smart Power On sau chiar comanda vocală.

  Microfoanele duale certificate de Skype for Business și difuzoarele duale sunt de la HARMAN. Acestea asigură un sunet clar și îmbunătățesc experiența de colaborare în apelurile VoIP. În plus, tastele dedicate Skype simplifică apelarea cu o singură tastă pentru a răspunde unui apel și pentru a-l închide.

  Tehnologia din interiorul unui ThinkBook este concepută pentru blocaje minime. Dispozitivele sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ de generație a opta, SSD și placă grafică puternică. Dar și cu Intel UHD 620 sau AMD Radeon ™ 540X. Tehnologia RapidCharge este standard pe ThinkBook 13s, asigurând o capacitate de 80% a bateriei după o oră de încărcare.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here