Serviciu de car sharing 100% electric, eGO, se lansează în Timișoara

NoobZ
- 30.09.2019, 15:55 în Aplicaţii
13

SHARES
BCR eGO 2

eGO, primul serviciu de car sharing 100% electric din România s-a lansat oficial și în Timișoara. Toate mașinile disponibile sunt autovehicule electrice premium de ultimă generație – BMW i3. Serviciul eGO este accesibil printr-o aplicație dedicată, care permite localizarea și rezervarea autoturismelor. În timp ce, cheia mașinii este înlocuită exclusiv de cardul bancar contactless, indiferent de banca emitentă.

Cum beneficiezi de serviciu de car sharing 100% electric eGO

Serviciu de car sharing 100% electric eGO este conceput atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companiile care doresc să ofere salariaților un serviciu modern de mobilitate urbană.

În aplicația BCR eGO, utilizatorii vor putea localiza și rezerva mașina cea mai apropiată de locația în care se află. De asemenea, vor putea vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric. Dar, mai ales, unde pot găsi stațiile de încărcare.

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Timișoarei

Clienții care vor lăsa mașinile conectate la una dintre stațiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare. Planurile tarifare pentru utilizarea serviciului BCR eGO pot fi consultate prin aplicație sau pe site-ul oficial, www.bcr-ego.ro. Acestea vor varia în funcție de alegerea unor pachete predefinite (retail, corporate).

Serviciu de car sharing 100% electric

Clienții retail BCR care au înregistrat în aplicație un card George, dar și toți clienții aplicației care au fost validați până la data de 22 iulie 2019, beneficiază de tarife subvenționate:

15 lei „pornirea” (cost fix per cursă), plus 20 de lei pentru fiecare 30 de minute

Clienții din Timișoara ai serviciului BCR eGO vor avea la dispoziție o flotă de 10 autoturisme BMW i3. Numărul vehiculelor urmând să fie dimensionat ulterior în funcție de cererea clienților.

Mașinile puse la dispoziție de BCR prin eGO sunt în totalitate autovehicule electrice BMW i3, care pot transporta până la 4 persoane. Bateria de înaltă tensiune a automobilului poate fi încărcată la o staţie publică DC (curent continuu) de 50 kW în doar 40 de minute la 80% din capacitate și oferă o autonomie medie de 200 de kilometri în condiţii normale de utilizare.

Modelul BMW i3 accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde, având un  motor cu o putere maximă de 170 CP şi un cuplu maxim de 250 Nm.

Aplicația eGo poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Serviciul BCR eGO este disponibil și în București și Constanța. ­­­

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!