More

  GoPro lansează HERO8 Black cu accesoriile sale și GoPro MAX

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  GoPro lansează HERO8 Black cu accesoriile sale și GoPro MAX. Ne-am jucat deja cu ele la evenimentul de la Peștera, dar abia de acum vă putem spune mai multe. Nu mai e o noutate că suntem fani GoPro.

  Luăm camera Hero7 Black cu noi oriunde am merge și trecem prin lentila sa tot ce ni se pare interesant și de ținut minte. Acum, cu noul Hero8, dar mai ales cu MAX, se redefinește ceea ce este posibil să faci cu o cameră foto.

  Abia așteptăm să le utilizăm pe amândouă. Așteptăm să vină în țară la finalul acestei luni și le punem negreșit la muncă. Până atunci, vă las mai jos câteva informații pe care trebuie să le știți despre noile camere.

  GoPro lansează HERO8 Black cu accesoriile sale

  HERO8 Black trece la nivelul următor în ceea ce privește stabilizarea video HyperSmooth 2.0. O stabilizare îmbunătățită considerabil față de HyperSmooth 1.0, pe care o vom demonstra imediat ce începem să utilizăm camera în paralel cu Hero7.

  HyperSmooth 2.0 funcționează în toate rezoluțiile și ratele de împrospătare și dispune de un nou mod Boost. De asemenea, noul TimeWarp 2.0 oferă reglarea automată a vitezei și în funcție de activitatea pe care o desfășori și condițiile de luminozitate.

  HERO8 Black are patru lentile digitale. Astfel încât, utilizatorii să poată selecta cu ușurință un cadru de vizualizare, un sunet îmbunătățit, presetări ale camerei personalizabile și un design mai ușor. Asta fără carcasă, cu montură încorporată.

  Accesorii Modulare

  Funcțiile Media, Display-ul extern și Luminile LED sunt accesorii modulare care adaugă sunet de calitate profesională, un ecran orientat și o lumină îmbunătățită. Pentru cei care doresc performanțe suplimentare, accesoriile modulare permit utilizatorilor să-și transforme HERO8 Black într-o camera de vlogging.

  Noua ta cameră de Vlogging

  HERO8 Black poate fi transformat, de asemenea, într-o cameră de vlogging. Asta cu ajutorul noului ecosistem de accesorii modulare de la GoPro. Accesoriile permit extinderea la cerere a capacităților HERO8 Black, fără a sacrifica rezistența compactă a designului camerei HERO.

  Media Mod: Accesoriile modulare oferă performanță audio direcțională și dispun de porturi pentru accesorii suplimentare: Microfon 3.5 mm, HDMI și Type-C.

  Display Mod: Display Mod este un display pliabil frontal sau posterior de 1,90 inch. Acesta se atașează în partea de sus a modului Media. Este dimensiunea perfectă pentru încadrarea imaginii atunci când filmezi un vlog sau îl poți plia atunci când nu îl folosești.

  Light Mod: Este rezistent la apă până la 10 metri, purtabil și montabil. Light Mod este cea mai versatilă lumină din lume. Light Mod este gata să lumineze orice cadru, indiferent dacă este montat pe Media Mod sau atașat la o montură GoPro.

  GoPro lansează MAX

  GoPro Max este o cameră GoPro cu două lentile care se bazează pe versatilitate. Este ca și cum ai avea trei camere într-una. Poți utiliza Max ca o cameră HERO cu lentilă unică, rezistentă la apă, stabilizată la maxim, cameră foto duallens 360 ° sau cameră de  vlogging. Cu display încorporat și capabilități audio îmbunătățite – Max are 6 microfoane.

  Indiferent de modul în care îl utilizezi, Max oferă o stabilizare video de neclintit cu Max HyperSmooth. Camera oferă, de asemenea, patru lentile digitale, inclusiv noul unghi de vizualizare ultra-larg – Max SuperView. Vorbim despre cel mai larg unghi de vizualizare de la GoPro.

  Actualizările suplimentare includ camera 360 ° și stitching foto, plus editare bazată pe cadre-cheie din conținutul 360 ° direct în aplicația GoPro. GoPro Max este ca nicio altă cameră din lume – perfectă pentru utilizatorii inovatori care doresc să ducă creativitatea lor la … Max (im)!

  O cameră atât de versatilă, de parcă ar avea trei camere într-una. Rezistent la apă până la 5 metri, Max poate fi utilizat ca o cameră HERO cu un singur obiectiv, stabilizată la maxim. O cameră foto duallens la 360 ° sau camera cu vlogging . Max duce fiecare dintre caracteristicile sale la maxim. Max HyperSmooth, cu stabilizarea sa de neclintit elimină complet necesitatea unui gimbal.

  Max TimeWarp elimină timpul și spațiul cu un control extins și performanță față de TimeWarp-ul tradițional. Iar Max SuperView oferă cel mai amplu, cel mai imersiv câmp de vizualizare creat vreodată într-un GoPro.

  GoPro Million Dollar Challenge

  GoPro Million Dollar Challenge a revenit prezentând acum HERO8 Black și Max. Deschisă exclusiv pentru proprietarii HERO8 Black and Max, Million Dollar Challenge va acorda o cotă egală de 1.000.000 USD participanților ale căror videoclipuri sunt incluse în videoclipul GoPro Million Dollar Challenge. Acesta va fi lansat la sfârșitul lunii ianuarie 2020. Înscrierile se vor deschide la 1 Octombrie și se închid pe 12 ianuarie.

  „Au trecut 15 ani de la prima cameră GoPro și de la început ne-am dorit să le permitem oamenilor să își împărtășească pasiunile. Fie că sunt alimentate de adrenalină sau artă.”, a spus fondatorul și CEO GoPro, Nick Woodman. „HERO8 Black, Mods și Max redefinesc ce este posibil cu o cameră foto.”

  HERO8 Black se bazează pe succesul predecesorului său și aduce o performanță inegalabilă pe linia HERO. Stabilizarea video HyperSmooth 2.0 asigură o stabilizare îmbunătățită și îmbunătățește acum toate frame rate și rezoluțiile cadrelor.

  TimeWarp 2.0 se ajustează la viteza ta și poate fi încetinit în timp real cu o singură apăsare pe ecran. Funcția reînnoită SuperPhoto oferă fotografii de acțiune HDR fără umbre, iar noul LiveBurst captează 1,5 secunde de 12-MP (4K 4: 3) înainte și după ce ai apăsat pe buton pentru a face poza.

  În plus, noile lentile digitale vă ajută să configurați filmarea ca un profesionist de fiecare dată cu una dintre cele patru opțiuni – de la SuperView patentat GoPro până la linia orizontului – și presetările personalizate care oferă acces rapid la setările pentru orice activitate. Toate acestea sunt concentrate într-un design simplificat, fără carcasă, cu montură încorporată.

  Aplicația GoPro are un nou update

  Aplicația Quik este acum integrată chiar în aplicația GoPro.

  Aplicația GoPro acceptă, de asemenea, conținut GoPro, dar și din telefon pentru editare. Aceasta permite aplicarea filtrelor la clipuri unice, precum și editări cu mai multe clipuri. De acum, live streaming-ul este disponibil la o rezoluție de 1080p atât pe HERO8 Black cât și pe Max.

  Funcția de editare video generată automat de aplicație are, de asemenea, patru teme noi inspirate de ediții iconice GoPro de la echipa de media a companiei. Alegeți dintre Adrenaline Seeker, Adventure, Travel, Cinematic și distribuie direct pe rețelele de socializare. Sau păstrează-le în aplicație ca o schiță editabilă pentru a o vedea mai târziu.

  Camerele sunt disponibile la precomandă la eMAG, F64, Flanco, Altex și Gnex. HERO8 Black costă 2099 RON, iar Max: 2599 RON.

  Din galeria foto de la finalul articolului, aflați tot ce v-ar putea interesa despre noile Hero8, accesoriile sale și MAX.

  [FinalTilesGallery id=’1′]

  Ce produse testăm la Noobz în octombrie

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.