More

  Orange anunță serviciul Flexibile Engine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange anunță serviciul Flexibile Engine. Un serviciu Orange Business Services de public cloud prin care clienții pot optimiza, transforma și dezvolta rapid aplicații de business.

  Flexible Engine este o platformă de public cloud ce oferă servicii de tip IaaS. Ce este IaaS? Se traduce prin infrastructură ca serviciu/ infrastructure as a service.

  Clienții plătesc doar pentru resursele folosite, costurile fiind complet predictibile

  Platforma alocă automat resurse de stocare și procesare atunci când este nevoie. De asemenea, se adaptează imediat complexității aplicațiilor de business.

  Platforma software sub care operează Flexible Engine este open source. Așa încât, clienții pot solicita și dezvolta împreună cu Orange propriile servicii.

  Flexible Engine folosește algoritmi predefiniţi de învățare automată (machine learning). Acești algoritmi permit utilizarea seturilor mari de date și crearea de analize predictive, pentru mai multe tipuri de industrii, scurtând astfel timpul de  livrare a predicțiilor.

  Florin Popa, Director Business to Business la Orange România:

  Vorbim de multă vreme despre transformarea digitală, iar astăzi putem spune că ne aflăm într-o a doua fază a acestei transformări, una în care datele au devenit într-adevar esențiale.

  Flexible Engine permite gestionarea acestor date și generarea de predicții printr-un serviciu ce ajută companiile să își dezvolte afacerea în timp ce își optimizează resursele.”

  Aplicațiile în afaceri ale Flexible Engine sunt nelimitate datorită algoritmilor predefiniți de învățare automată.

  Astfel, soluția poate fi utilizată de la detecția fraudelor în domeniu asigurărilor, până la optimizarea proceselor de fabricație sau a timpului de recoltare în agricultura modernă.

  Orange anunță serviciul Flexibile Engine

  Orange a anunțat un proiect pilot alături de startup-ul Agricloud, recent intrat în programul de accelerare Orange Fab.

  Prin acesta, platforma de public cloud Flexible Engine va fi folosită pentru a analiza datele colectate cu ajutorul senzorilor, indicând cu exactitate momentul potrivit pentru irigarea, tratarea sau culesul diferitelor zone din podgoriile din România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.