More

  Instagram introduce o unealtă care previne atacurile phising

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram introduce o unealtă nouă care va ajuta utilizatorii să prevină expunerea la atacurile de tip phising.

  Noua funcție ajută utilizatorii să determine dacă un e-mail este trimis de către compania Facebook. Asta după ce atacurile de tip phishing s-au înmulțit considerabil în ultimul timp. Cei care primesc acum un email care pretinde că este de la Instagram, pot verifica foarte simplu.Tot ce trebuie să facă este să acceseze opțiunea „E-mailuri de la Instagram” din tabul de securitate. Aici va apărea o listă cu toate email-urile primite de la Instagram în ultimele 14 zile. În acest mod, utilizatorul poate verifica și exclude emailurile care nu se regăsesc în acea listă.

  Email-urile Instagram se împart în două categorii

  În tabul nou, emailurile de la Instagram sunt împărțite în două categorii; emailuri de securitate și „altele”. Toate emailurile pe care utilizatorii le regăsesc în acest tab sunt sigure. Orice link din interiorul acelor emailuri sunt sigure și pot fi accesate. Unele emailuri care pretind a fi de la Instagram solicită date cu caracter personal. În acest caz, Instagram sfătuiește utilizatorii să șteargă aceste emailuri. Dacă contul a fost compromis, utilizatorul este sfătuit să urmeze pașii enumerați în pagina de ajutor.

  Noua funcționalitate Instagram este extrem de utilă. Asta și din cauza că escrcheriile de tip phishing devin tot mai ingenioase și credibile. Acestea simulează atțt de bine încât te direcționează către site-uri care folosesc autentificarea în doi pași, folosind dispozitivul tău. Asta nu înseamnă că autentificarea în doi pași nu este utilă, iar Instagram sfătuiește ca toți utilizatorii să o activeze.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.