More

  Google a hotărât: Nu orice dispozitiv va putea să folosească Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a hotărât noi linii directoare pe care producătorii de dispozitive Android trebuie să le respecte. Asta dacă aceștia doresc să folosească în continuare serviciile Google.

  Informația apare într-un document tehnic obținut de publicația XDA Developers. O modificare importantă este impunerea ca dispozitivele noi Android să fie compatibile cu încărcătoarele PD USB-C.

  USB-C PD este un standard deschis pentru USB-C care permite viteze de încărcare rapide. Dar, din păcate, unii producători au adoptat metode proprii de încărcare rapidă. Publicația Android Authority, a realizat o serie de teste în acest sens.

  Warp Charge de la OnePlus și alte tehnologii nu s-au descurcat prea bine cu accesorii de la alți producători. Penrru obținerea timpului de încărcare optim, au fost necesare folosirea accesoriilor originale.

  Google a hotărât: Standardul USB-C este obligatoriu

  Încă de la lansarea Android 7 Nougat, Google a sugerat producătorilor să se ferească de metodele de încărcare proprii. Mai mult, într-o zi, ar putea necesita ca toate dispozitivele de tip C să suporte interoperabilitatea cu încărcătoarele USB-C. Acum, a presupus că a făcut-o obligatoriu să avanseze.

  O altă schimbare importantă este cerința Digital Wellbeing. Acestea sunt instrumentele Google introduse în Android 9 Pie. Cu ajutorul lor, utilizatorii pot monitoriza utilizarea aplicațiilor și notificărilor.

  Se pot ajusta profilul de culoare al ecranului pentru a reduce oboseala ochilor și multe altele. Acestea permit și controalele parentale ale Family Link, care îi ajută pe părinți să monitorizeze și controlează dispozitivele familiei lor.

  Conform documentului, producătorii trebuie să implementeze aceste funcții în telefoanele și tabletele noi. Este vorba despre dispozitivele care folosesc Android 9 sau Android 10.

  De asemenea, niciun dispozitiv care nu respectă acest standard nu va mai putea fi actualizat la o versiune mai nouă de Android 9. Google va accepta soluții personalizate de la producători, atât timp cât vor oferi același set de caracteristici ca Digital Wellbeing și Family Link.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.