More

  Philips 439P9H, un monitor pentru mediu confortabil de lucru

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MMD anunță lansarea monitorului LCD curbat SuperWide 439P9H. Philips 439P9H adaugă gamei versiunea de 43 de inchi. Ecranul oferă un spațiu de lucru extins și tehnologia DisplayHDR 400 și este dotat cu funcții care îmbunătățesc productivitatea, precum o stație de andocare USB-C încorporată, o cameră pop-up Windows Hello și un comutator KVM integrat MultiClient.

  Spațiu extins de lucru cu Philips 439P9H

  Philips 439P9H oferă profesioniștilor care lucrează în domeniul financiar, sectorul bancar și alte zone B2B, functiile de care au nevoie pentru a-și optimiza munca în fiecare zi.

  Formatul monitorului este SuperWide de 32:10, iar rezoluția de 3840 x 1200. Acest model poate înlocui cu ușurință două monitoare de înaltă performanță 16:10, economisind astfel timp și spațiu reducând totodată dezordinea cablurilor.

  Curbura de 1800 r este concepută pentru a extinde câmpul vizual al utilizatorului. Ca de altfel și să reducă distorsiunea și să intre în zona de viziune periferică, oferind astfel un confort vizual optim.

  Echipat cu tehnologia MultiView și un comutator KVM integrat MultiClient, Philips 439P9H permite conectarea și vizualizarea duală activă. Astfel utilizatorul poate să să utilizeze mai multe dispozitive simultan.

  În plus, DisplayHDR 400, certificat VESA, oferă luminozitate, culori și contrast extraordinar pentru o experiență de vizionare excelență. Iar pentru mulțimea de jocuri, tehnologia Adaptive-Sync oferă o experiență de joc excelență.

  Andocare fără obstacole

  Acest monitor oferă utilizatorilor o gamă largă de funcționalități convenabile, toate acestea folosind un conector USB-C. Monitorul dispune de o stație de andocare USB-C încorporată cu alimentare.

  Periferice precum tastatură, mouse-ul și cablul Ethernet RJ-45 pot fi conectate direct în stația de andocare a monitorului. În timp ce un laptop poate fi conectat la monitor pentru video de înaltă rezoluție, transfer de date super rapid și posibilitatea de încărcare.

  439P9H

  Mediu confortabil de lucru

  Philips 439P9H este echipat cu o multitudine de caracteristici care îmbunătățesc confortul.

  Modul LowBlue protejează ochii de oboseală. Modul EasyRead oferă o experiență plăcută de lectură asemănătoare hârtiei. Iar camera pop-up Windows Hello cu tehnologie de recunoaștere facială oferă conectare sigură. Monitorul vine cu un suport rotativ, înclinabil, reglabil în înălțime și montare VESA, ce asigură o poziție confortabilă de vizionare.

  Monitorul Philips 439P9H va fi disponibil începând din luna noiembrie 2019 la un preț recomandat de 4559 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.