More

  Meng Wanzhou, CFO Huawei, refuză să fie extrădată la TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Meng Wanzhou, CFO Huawei, cere instanței canadiene să nu transmită la TV procesul de extrădare. Informația fost oferită publicității de Bloomberg. Avocații acesteia susțin că o transmisiune televizată crește șansele ca Donald Trump să intervină în caz.

  Meng, fiica lui Ren Zhengfei, este acuzată de fraudarea băncilor în încercarea de a realiza tranzacții care implică Huawei. Aceste tranzacții ar încălca sancțiunile pe care SUA le-a aplicat împotriva Iranului. Aceasta a fost arestată în Vancouver, British Columbia în decembrie anul trecut la cererea oficialilor americani.

  Meng Wanzhou, CFO Huawei cere să nu fie transmisă la TV audierea ei cu privire la extrădarea fin Canada în SUA

  Aceasta va trebui să se combată acuzațiile de subminare deliberată a sancțiunilor americane împotriva Iranului printr-o rețea de presupuse filiale Huawei.

  Aceasta este acuzată că a păcălit băncile să efectueze tranzacții care au subminat sancțiunile din Iran. Asta prin două companii care nu sunt afiliate în mod evident cu Huawei.

  Potrivit Bloomberg, avocații lui Meng spun că:

  O eventuală transmitere TV a audierii ”amplifică riscul ca președintele SUA să intervină încă o dată în caz. Pentru că, poate să poarte resentimente, care sunt amenițătoare și intimidante.”

  Donald Trump a declarat pentru Reuters că:

  ”Dacă va considera de cuviință, cu siguranță va interveni” pentru a asigura tranzacții comerciale bune cu China. Pe de altă parte, a trecut un an de zile de la arestarea lui Meng, iar Trump nu a făcut nicio mișcare clară pentru ca lucrurile să avanseze.

  În luna mai, Huawei a fost trecută pe lista entităților care nu mai au voie să facă comerț cu China. În acest moment, operațiunile Huawei în SUA se desfășoară în baza unei licențe guvernamentale care se extinde din 3 în 3 luni.

  Încă de la Summit-ul G20 din Japonia de anul acesta, Trump dă voie Huawei să facă afaceri doar în anumite condiții în State. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile începând cu 2020 și dacă Huawei va începe să lanseze din nou produse cu servicii Google. Dacă va lansa produse cu propriul software sau va miza tot pe produsele vechi lansate în primăvara lui 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.