More

  Sundai Pichai conduce Google și Alphabet

  Co-fondatorii Google predau ștafeta Alphabet. Sundai Pichai conduce Google și Alphabet începând de miercuri.

  Larry Page și Sergey Brin și-au anunțat retragerea de la conducerea companiei Alphabet printr-o scrisoare publicată pe blogul oficial Google.

  Cei doi vor rămâne angajați ai companiei. Însă, nu se vor mai ocupa de dezvoltarea și conducerea acesteia. Sundar Pichai și-a anunțat noua poziție din Alphabet pe profilul lui personal de Twitter.

  Sundai Pichai conduce Google și Alphabet – De ce s-a luat această decizie?

  Larry Page și Sergey Brin au făcut public faptul că este mai eficient pentru managementul companiei ca cei doi să se retragă. Alphabet este deja bine pus la punct, iar diversele brand-uri ale acestuia (inclusiv Google) pot funcționa fără probleme, independente. Astfel, cele două companii nu au nevoie de doi directori executivi și de un președinte.

  Peige și Brin au declarat că Sundar Pichai a fost o alegere logică, bazată pe experiența și determinarea lui, dar și pe încrederea sa în structura companiei Alphabet. Cu alte cuvinte, este puțin probabil ca Pichai să schimbe formula actuală a companiei.

  Alphabet se va baza, în continuare, pe serviciile de Cloud, Android și Chrome. Printre acestea se mai regăsesc și serviciile Loon și Waymo, mai puțin cunoscute de publicul larg.

  Noua conducere a Alphabet nu scapă compania de controverse

  Schimbarea managementului companiei vine într-un moment dur pentru aceasta. Angajații Google și-au acuzat angajatorul pentru prăbușirea organizării angajaților.

  Aceștia mai sunt nemulțumiți și de atitudinea ignorantă pe care Google o are față de actele de hărțuire sexuală și de neglijența față de preocupările și grijile acestora.

  Pe lângă problemele deja cunoscute, Google se mai confruntă și cu integritatea publicității politice și acuzațiile de părtinire ale gigantului. Chiar dacă Pichai este acum la conducere, problemele companiei nu vor dispărea. Însă, din noua funcție pe care o deține, acesta este nevoit să găsească soluții.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here