More

  Programul Advanced Protection de la Google îți protejează conturile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Programul Advanced Protection de la Google își propune protejarea conturilor care prezintă un risc de pericol ridicat. Astfel, conturile vor primi o nouă opțiune de protecție pe Android, pentru a bloca descărcarea aplicațiilor din surse nesigure.

  Programul vizează fișierele de tip APK. Acestea sunt folosite la instalarea gratuită a unei aplicații pe Android și cu diferite caracteristici ce necesită costuri suplimentare.

  Ce ne aduce programul Advanced Protection de la Google

  Utilizatorii înscriși în programul de protecție avansată de la Google vor beneficia de un nivel mai mare de securitate pentru conturi și dispozitive.

  Securitatea fizică este introdusă prin chei de securitate de tip Titan. În vreme ce, securitatea digitală este prioritatea majoră a programului. Așadar, membrii vor fi puternic avertizați pe Google Chrome dacă doresc descărcarea unor fișiere dăunătoare.

  Magazinul Google Play a primit o nouă actualizare săptămâna aceasta. Aceasta indică o funcție de siguranță a programului pentru protecție avansată. Astfel, Google Play Store va împiedica utilizatorii să descarce aplicații din surse care nu sunt de încredere.

  Scanarea Play Protect pentru alte aplicații

  Deși pare destul de dificil întreg procesul, Google a găsit o alternativă pentru utilizatorii care doresc aplicații care nu sunt în Play Store.

  Scanarea Play Protect este creată special pentru aplicațiile Android ce nu se află în Play Store. În locul blocării aplicaților nesigure, Play Store va solicita scanarea Play Protect înainte de a permite instalarea lor.

  Nu se știe sigur când aceste funcții de blocare și protecție vor fi disponibile în totalitate. Însă, unii membrii ai programului speră că noile caracteristici de siguranță nu vor fi obligatorii doar pentru participanți.

  Explicația este destul de simplă: unii utilizatori de Android nu se bazează doar pe aplicațiile din Play Store, dar cu siguranță au nevoie de protecția pe care programul Advanced Protection o oferă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.