More

  iPhone 9 ar putea fi lansat în 2020, potrivit zvonurilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone 9 ar putea fi lansat în 2020, arată un raport al bloggerului Macotakara. Deși modelul 9 a fost înlocuit de iPhone X și iPhone 11, Apple ar putea decide să lanseze în cele din urmă iPhone 9. Telefonul ar putea fi accesibil pentru toată lumea.

  La acea vreme, iPhone 9 nu părea să fie un model care să aducă ceva nou față de predecesorul lui, iPhone 8. Astfel, compania s-a axat pe modelul iPhone X, ediția aniversară, care să aducă multe îmbunătățiri față de celelalte telefoane.

  iPhone 9 ar putea fi lansat la începutul anului viitor

  Raportul Macotakara susține că Apple ar putea lansa iPhone 9 la începutul anului viitor. Posibil să nu fie un terminal surprinzător. Însă, au circulat zvonuri în jurul unui telefon la un preț rezonabil de ceva timp, doar că denumirea acestuia era cunoscută drept iPhone SE 2.

  În cele din urmă, iPhone SE 2 ar putea fi, de fapt, iPhone 9. Cu toate astea, Apple încă nu a confirmat existența unui nou telefon în 2020 și nici nu a confirmat numele următorului model de smartphone.

  Misterul iPhone 9

  Compania Apple nu a dat niciodată o explicație clară în ceea ce privește omiterea unui iPhone 9. La bază ar putea sta două probleme apărute în acea perioadă.

  Pe atunci, Apple concura cu Samsung, Galaxy S8 fiind deja pe rafturile magazinelor. Așadar, Apple a profitat de acest lucru, considerând că un Apple X va fi mai avantajos decât un iPhone 9.

  Un alt motiv ar fi fost că în 2017 se împlineau 10 ani de la lansarea primului model de iPhone. Astfel, un iPhone 9 nu ar fi avut un impact prea mare pentru companie. Apple a lansat în anul 2007 primul model de iPhone, dar nu a avut o schemă de numerotare a modelelor, până la iPhone 4 lansat în 2010.

  În următorii ani, Apple a lansat telefoanele în ordine, până în 2017. În acel an, pe piață și-a făcut apariția atât iPhone 8, cât și iPhone X. Dacă Apple nu ar fi optat pentru lansarea iPhone X, probabil ar fi lansat un model iPhone 9.

  Dar pentru a sărbători cei 10 ani de iPhone, a continuat cu iPhone X. Urmate de modelele iPhone XS în 2018 și iPhone 11 anul acesta.

  Apple este îndreptățit să introducă un iPhone 9 în magazine. Acesta urmând a fi lansat alături de linia de iPhone XS și de iPhone 11. Aparent, iPhone 9 va putea fi cel mai ieftin telefon al companiei. Așadar, după atâția ani de speculații, un iPhone 9 chiar ar putea fi lansat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.