More

  Noua versiune Chrome te ajută să găsești mai ușor fișierele offline

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua versiune Chrome promite foarte multe în ceea ce privește fișierele offline, anunță Google. Aplicațiile web pot face ca fișierele să fie disponibile, chiar și offline, dar găsirea lor este mai dificilă.

  La ce să ne așteptăm de la noua versiune Chrome

  Google anunță că, Chrome 80, aflată în beta, oferă o modalitate mai ușoară de a găsi fișierele offline. Noua versiune se bazează pe un cadru de indexare a conținutului care permite aplicațiilor web să creeze o listă cu tot conținutul offline disponibil.

  Cu ajutorul noii versiuni a Chrome, poți găsi mai ușor ceea ce dorești, fără a răsfoi o mulțime de pagini. Cadrul se află momentan într-un proces de testare între ce este acum și până la versiunea Chrome 82.

  Chrome 80 mai aduce și alte îmbunătățiri la nivel de cookie-uri, dar și altele care pot fi observate de către utilizatori în noua versiune.

  Ce funcții au fost eliminate din Chrome 80

  Printre funcțiile care nu se mai regăsesc în Chrome 80 este descărcarea de tip FTP. Google a redus această metodă până în punctul în care browserul afișează doar listele de directoare și descarcă fișiere prin conexiuni necriptate.

  Descărcarea FTP va fi în curând dezactivată și nu va mai fi deloc disponibilă pe Chrome 82. Dacă, totuși, utilizatorii preferă o astfel de descărcare, aceștia sunt nevoiți să caute aplicații alternative pentru acest lucru.

  O altă funcție care a fost eliminată este cea de navigare înainte și înapoi prin glisări orizontale. Este posibil ca această funcție să fi fost dezactivată din cauza navigării pe ecranul complet cu care a venit Android 10. Astfel, Google considerând această funcție una inutilă.

  Chrome 80 beta este disponibil pentru utilizatorii Android, Chrome OS, Linux, macOS și Windows, iar versiunea completă a browserului va fi disponibilă în câteva săptămâni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.