More

  Google Search adaugă o listă de vizionare pentru filme și seriale

  Google Search adaugă o listă de vizionare care va permite utilizatorilor să marcheze filmele și serialele urmărite. Opțiunea vine în ajutorul persoanelor cărora le este greu să țină minte sau să țină evidența tuturor serialelor sau a filmelor pe care le urmăresc.

  Google Search adaugă „Watchlist”

  Google a decis adăugarea unei liste, un Watchlist implicit la căutări care să te ajute să salvezi, ca semn de carte, filmele și serialele de care ești interesat.

  Watchlist este disponibil momentan doar pentru dispozitivele mobile Android și iOS, nu și pentru versiunea web. Pe pagina rezultatelor, panoul cu informații cuprinde o nouă subcategorie – sub trailere și poze – cu o iconiță numită „Watched it?” și opțiunea de bifare, respectiv butonul de Watchlist.

  Filmele încă disponibile în cinema vor avea și un buton pentru a cumpăra bilete, după care urmează o categorie pentru orele când acestea sunt difuzate.

  Cum poți folosi „Watchlist”

  Primul pas este destul de direct și schimbă textul în Watched, în timp ce Watchlist creează o salvare. Acest lucru este direct legat de funcția broader bookmarking, accesibilă pe Search, Maps și internet.

  Aceasta creează o nouă colecție Watchlist, care este dotată cu un cover art pentru filme și seriale. De pe pagina de rezultate, Google va nota și Also on your watchlist. View all generează o căutare pe Google (my watchlist) sau deschide secțiunea potrivită în aplicație, unde listele pot fi distribuite.

  Această opțiune pare că a început să ruleze la destul de multă lume în ultimele zile, potrivit unor rapoarte. Momentan, nu pare să existe o modalitate pentru a naviga prin lista de filme sau seriale vizionate.

  Watchlist-ul căutărilor pe Google pentru filme și TV este destul de direct și reprezintă doar o optimizare pentru Colecții. Chiar dacă Watchlist-ul este simplu, este folositor și la îndemână pentru utilizatorii aplicației.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here