Noi zvonuri despre Galaxy S11+ ies la lumină

Ciocan Andra
- 3.01.2020, 0:17 în Smartphones
19

SHARES
Ce spun noile zvonuri despre Galaxy S11 +

Ceea ce par a fi noi zvonuri despre Galaxy S11+ arată că noul model va avea nu mai puțin de 5 camere, fiecare în parte cu câte 4 lentile. Odată cu următorul eveniment dedicat telefoanelor Samsung, informații despre viitoarele Galaxy S11 și S11+ au început să circule pe internet.

Ce noi zvonuri despre Galaxy S11+ au apărut

În timp ce utilizatorii sunt foarte nerăbdători pentru apariția noului telefon, detaliile au dezvăluit un sistem nou, poate chiar inovativ, de camere. Acestea au un aspect interesant, diferit de cel simetric de până acum.

Mulțumită prolificului leaker OnLeaks, popular printre utilizatorii Twitter, au apărut informații noi despre cum va arăta noul sistem de camere.  OnLeaks a postat pe platformă recent o confesiune cu privire la imaginile care au circulat în noiembrie.

OnLeaks a clarificat că acele imagini erau doar un prototip pentru S11. Ulterior, a postat și o nouă randare cu S11+ care arată un design mult mai aranjat al camerelor, care se presupune a fi versiunea gata de producție.

Alte zvonuri despre S11+

Toate zvonurile au arătat că S11 și S11+ vin cu 5 camere pe spate. Însă, o altă randare recentă distribuiă tot de OnLeaks conține doar 4 camere și un flash LED. Acesta fiind în același spațiu rectangular.

Până în momentul de față, nu există detalii cu privire la ce anume face fiecare lentilă să fie unică. Însă, XDA Developers susține că telefoanele respective vor avea telephoto, wide-angle și senzori time-of-light, pe lângă cei 108 megapixeli.

Bine de știut este că utilizatorii nu trebuie să aștepte prea mult timp până când vor afla cu exactitate cum va arăta noul flagship de la Samsung. Dezvăluirea oficială a S11 și S11+ este așteptată undeva la mijlocul lunii februarie. Iar, ca de fiecare dată, noi suntem aici să vă ținem la curent cu detaliile.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!