More

  Panasonic lansează căștile True Wireless Technics EAH-AZ70W

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic lansează căștile True Wireless Technics EAH-AZ70W. Acestea sunt concentrate pe un design acustic capabil de performanță de top pentru anularea zgomotului exterior. EAH-AZ70W tinde spre sunetul ideal. Vorbim despre produsul cunoștințelor acumulate de Technics în domeniul tehnologiilor acustice originale.

  Căștile au o unitate procesor de 10 mm diametru și design acustic original. Diafragma este compusă din material PEEK tratat cu grafen și emite un sunet cu un bass generos și o gamă amplă foarte transparentă.

  Camera de control acustic este concepută pentru a controla cu precizie fluxul de aer. Cum de altfel, optimizează echilibrul fiecărei frecvențe crescând caracteristicile presiunii sunetului. Astfel se generează un sunet bogat, energetic.

  Tehnologie Dual Hybrid de anulare a zgomotului

  EAH-AZ70W este echipat cu tehnologia Dual Hybrid de anulare a zgomotului. Aceasta este compusă din două combinații:

  – anularea zgomotului prin reacție pozitivă (FF-NC)

  – anularea zgomotului prin reacție negativă (FB-NC)

  Apoi, o combinație între procesarea analogică și digitală. Se poate realiza un efect de anulare a zgomotului la un nivel de top, în categoria True Wireless.

  Pentru FF-NC care anulează zgomotul captat în exteriorul căștilor sunt adaptate filtre de zgomot High-order. Acestea reproduc semnale opuse diverselor modele de zgomote, anulându-le efectiv.

  Pentru FB-NC, care anulează zgomotul captat în interiorul capsulei căștii, sunt prevăzute filtre de zgomot controlate prin procesarea analogică. Zgomotul captat în interiorul capsulei căștii poate fi anulat în mod precis, cu mai puțin zgomot rezidual. Astfel, funcția de anulare a zgomotului Dual Hybrid oferă condiții perfecte pentru a te bucura de muzica preferată.

  Panasonic lansează căștile True Wireless Technics EAH-AZ70W: Conexiune stabilă

  Căștile True Wireless convenționale provoacă adesea întreruperi scurte ale semnalului Bluetooth. Îndeosebi atunci când sunt utilizate în spații aglomerate. Noile modele nu sunt doar compacte ci asigură în plus și o conectivitate Bluetooth excepțională, pentru o experiență audio fără întreruperi.

  Dimensiunea redusă a fost obținută prin integrarea unei antene Bluetooth și a unui senzor tactil în interiorul secțiunii de control. În timp ce stabilitatea îmbunătățită a conexiunii a fost realizată prin utilizarea maximă a pieselor antenei.

  Printr-un concept propriu al structurii, performanța antenei este maximizată chiar și la dimensiunile reduse ale produsului. Sistemul independent de transmitere a semnalului stânga-dreapta contribuie la menținerea conexiunii stabile cu o echilibrare corectă a sunetului între canalul din stânga și din dreapta. EAH-AZ70W permite utilizatorilor să se bucure de experiențele audiovizuale imersive, în orice situație.

  Sunet excelent în apelurile telefonice

  Modelul EAH-AZ70W este echipat cu microfoane MEMS de înaltă performanță încorporate în structura unică în formă de labirint a carcasei. Această formă poate suprima sunetul vântului. Zgomotele perturbatoare sunt astfel reduse, iar performanța NC și calitatea apelului sunt îmbunătățite.

  În plus s-a folosit o tehnologie de formare a unui fascicul sonor. Acesta permite transmiterea eficientă a vocii prin suprimarea zgomotului ambiental.

  Funcția de sunet ambiental

  Prin simpla apăsare a senzorului tactil se comută într-un mod care permite utilizatorului să capteze sunetele externe în timp ce ascultă muzică (modul de sunet ambiental). Apăsând senzorul timp de două secunde, utilizatorul poate comuta între „Noise Cancelling”, „Ambient Sound” și „OFF.”

  Panasonic lansează căștile True Wireless Technics EAH-AZ70W: Design compact

  Corpul rotunjit se adaptează perfect la forma urechii. Asta chiar și la utilizarea de lungă durată. Prin colectarea unui volum substanțial de date ale măsurătorilor 3D, unghiul și lungimea porturilor sonore au fost adaptate perfect la forma urechii.

  Modelul EAH-AZ70W este disponibil pe negru și argintiu, prezentând o rezistență la stropire, echivalentă cu IPX4. Stativul de încărcare în aceeași culoare folosește parțial materiale pe bază de aluminiu de calitate superioară. Acesta prezintă o formă rotunjită, ușor de ținut în mână în timpul utilizării.

  Panasonic lansează căștile True Wireless Technics EAH-AZ70W: Baterie rezistentă

  În stare de încărcare completă, bateria oferă șase ore de redare continuă (atunci când funcția de anulare a zgomotului este PORNITĂ). În plus, stativul de încărcare poate fi încărcat complet de două ori pentru până la 18 ore de audiție.

  Utilizatorul se poate bucura de experiența sa audio fără a se preocupa de capacitatea restantă a bateriei, chiar pe perioade îndelungate de timp.

  Compatibil cu programele de asistență vocală (Siri ®/ Google Assistant™/ Alexa)

  Funcțiile de asistență vocală disponibile pe smartphone, precum Siri și Google Assistant pot fi activate prin atingerea senzorului tactil al căștii. Pentru utilizatorii aplicației mobile Alexa poate fi activată și Amazon Alexa. În primăvară, Amazon Alexa va putea fi de asemenea activată prin senzorul tactil de pe căști.

  Technics Audio Connect App

  Numeroase funcții sunt disponibile prin instalarea aplicației „Technics Audio Connect (gratuită)” care permite cuplarea cu ușurință și realizarea setărilor inițiale la un smartphone.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.