More

  Samsung lansează NEXTGEN TV din gama QLED 8K 2020

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează NEXTGEN TV din gama QLED 8K 2020 cu tunere ATSC 3.0. Acest standard de transmisie de generație următoare oferă utilizatorilor rezoluții mai mari, experiențe audio interactive, mai realiste. Acestea sunt menite să seteze un nou standard în ceea ce privește transmisiunile TV.

  Samsung transformă constant tehnologia pe care o aduce în atenția utilizatorilor săi. Asta pentru a le oferi acestora o experiență unică, așa că această decizie a venit în mod natural.

  TV NEXTGEN cu ATSC 3.0 îmbunătățește experiența de vizionare pentru toți cei care dețin un televizor din gama QLED 8K 2020, și nu numai. Suntem încântați să vedem cum acest standard îi determină pe partenerii noștri să creeze conținut și să gândească experiențe pentru ecosistemul 8K.

  Suntem de abia la început și ne bucurăm de potențialul maxim oferit de ATSC 3.0.”, a declarat Hyogun Lee, vicepreședinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

  Samsung lansează NEXTGEN TV din gama QLED 8K 2020 – Avantaje și îmbunătățiri cheie

  Vorbim despre posibilitatea de a primi și reda conținut în rezoluție de până la 4K, mai mult decât redarea în Full HD, disponibilă în prezent. Acest lucru înseamnă că utilizatorii care dețin un televizor Samsung QLED 8K pot reda conținut 4K atunci când semnalele sunt transmise.

  NEXTGEN TV aduce publicului o experiență audio mai captivantă și mai realistă. Funcțiile standardului Multi-Channel Object Audio și îmbunătățire a dialogului oferă utilizatorilor un sunet mai clar. Astfel, oferind o experiență imersivă, în plus față de sunetul surround tradițional. Standardul înseamnă, de asemenea, o îmbunătățire a conținutului și a informațiilor transmise.

  Samsung își dedică eforturile de cercetare și dezvoltare în domeniul rezoluției de înaltă calitate de mulți ani. Compania a colaborat cu Pearl TV și Asociația Națională a Radiodifuzorilor (National Association of Broadcasters). Rezultatul colaborării este reprezentat de testarea de noi funcții și difuzarea de transmisii experimentale, în cadrul multor evenimente și colaborări din industrie.

  Samsung este responsabil de cea mai bună experiență de vizionare Ultra HD și oferă radiodifuzorilor posibilitatea de a continua să inoveze în ecosistemul 8K.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.