OtterBox lansează prima folie de protecție antimicrobiană pentru iPhone

Ciocan Andra
- 8.01.2020, 12:53 în Accesorii
0

SHARES
OtterBox lansează prima folie de protecție

Evenimentul CES 2020 are multe de oferit utilizatorilor. OtterBox lansează prima folie de protecție antimicrobiană pentru iPhone, aprobată de EPA (Agenția de Protecție a Mediului din SUA). Noua folie protectoare Amplify Glass oferă protecție împotriva zgârieturilor și a picăturilor, precum și a germenilor.

OtterBox lansează prima folie de protecție antimicrobiană – Ce spun producătorii despre ea

OtterBox a dezvăluit noua soluție protectoare antimicrobiană Amplify Glass care folosește un argint ionic. Acesta este infuzat în sticlă pentru a oferi o putere antimicrobiană care nu se degradează în timp.

Pe lângă designul anti-germeni, OtterBox mai spune că oferă utilizatorilor și o rezistență impresionantă la zgârieturi și șocuri mecanice. De asemenea, folia protectoare este ușor de aplicat pe ecranul telefonului.

„Ne folosim telefoanele în fiecare zi și le ducem cu noi oriunde mergem, inclusiv în unele spații nu chiar sanitarizate.” a declarat Jim Parke, directorul general al companiei. „Amplify Glass are acum o tehnologie anti-microbiană proprie, care suprimă creșterea mai multor pete obișnuite și a bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute, pentru a proteja ecranul.”

Alte informații despre Amplify Glass

Din păcate, OtterBox nu a dezvăluit data lansării sau prețul foliei. Însă, spune că aceasta va fi disponibilă, în curând, pe site-ul companiei, OtterBox.com. Aici, utilizatorii pot găsi folii atât pentru iPhone, cât și alte versiuni clare, anti-reflexie și Edge2Edge.

Celelalte versiuni vor fi disponibile pentru cele mai recente telefoane de la Samsung și Google. Astfel, nu doar iPhone va beneficia de foliile antimicrobiene ale companiei. Amplify Glass asigură o rezistență la zgârieturi de până la cinci ori mai mare decât alte folii de protecție pentru ecran. Protecția de lungă durată împotriva picăturilor și a loviturilor ajută la menținerea ecranului transparent.

Foliile protectoare aprobate de EPA se găsesc la standul OtterBox la PEPCOM. Acolo, utilizatorii vor afla mai multe despre noua tehnologie adusă de parteneriatul dintre OtterBox și Corning împotriva germenilor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!