More

  Apple AirPods se vând mai bine decât telefoanele HTC

  Veniturile HTC sunt în continuă scădere, după cum indică un raport oficial al companiei. Se pare că, Apple AirPods se vând mai bine decât telefoanele HTC.

  Dacă este să comparăm performanțele din 2019 cu cele din 2018, vorbim despre o scădere de 57%. În prezent, veniturile companiei au ajuns la 298 de milioane de euro. Raportul a fost publicat luni, anunțând oficial declinul producătorului.

  Veniturile HTC sunt din ce în ce mai mici – Care este cauza

  HTC și-a redus drastic producția de smartphone-uri de când a vândut multe acțiuni către Google în urmă cu doi ani. De atunci, compania taiwaneză și-a îndreptat eforturile și investițiile către realitatea virtuală.

  Producătorul s-a ocupat de linia de căști Vive, dar nu s-au înregistrat cifre de vânzări considerabile. HTC nu a publicat până acum pierderile din al 4-lea trimestru din 2019. Însă, având în vedere că pierderile au crescut de la un trimestru la altul, ne putem aștepta la o altă veste nefericită pentru companie.

  HTC a abandonat aproape în totalitate segmentul premium de smartphone-uri și s-a concetrat în mare parte pe bugetul și piața intermediară din India. De asemenea, HTC a lansat în ultimii ani mai multe dispozitive optimizate pentru blockchain, dar din păcate nu au fost văzute cu ochi buni de clienții companiei.

  Apple AirPods se vând mai bine decât telefoanele HTC

  Așa cum a subliniat cronicarul Tim Culpan de la Bloomberg, Apple vinde mai multe perechi de căști AirPods în două săptămâni decât vinde HTC telefoane într-un an.

  Prin raportul financiar publicat de HTC, declinul companiei este din ce în ce mai evident, subliniază TechCrunch. Raportul a arătat că în 2018, firma a realizat venituri în valoare de 708 milioane de euro. Veniturile au scăzut cu 87% față de anul 2017, când HTC a atins aproape 2 miliarde de euro. De atunci și până în prezent, HTC a avut numai de pierdut.

  Utilizatorii sunt întristați că un campion atât de inovativ într-o anumită perioadă a istoriei Android încă se străduiește să supraviețuiască. Dar, în lipsa inovației sau a unui catalog de produse, este puțin probabil ca HTC să-și mai revină.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here