More

  LG lansează două noi frigidere inteligente InstaView

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  .LG  lansează două noi frigidere inteligente InstaView™. Este vorba despre LG InstaView cu tehnologia Craft Ice și cea de-a doua generație a LG InstaView ThinQ.

  Frigiderele revoluționare InstaView devin cele mai plăcute electrocasnice din bucătărie. Tehologia LG InstaView permite utilizatorului să verifice conținutul frigiderului fără să deschidă ușa acestuia. Asta prin panoul de sticlă transparentă ce poate afișa inclusiv rețete sau videoclipuri despre gătit.

  LG lansează două noi frigidere inteligente InstaView – Primul frigider din lume cu un dozator de gheață integrat

  Vorbim despre primul frigider din lume cu un dozator de gheață integrat, ce produce gheață sferică și mai greu de topit.

  LG a lansat deja modelul InstaView cu opțiunea Craft Ice în Statele Unite, iar alte piețe vor urma pe parcursul anului 2020. Măsurând 5 cm în diametru, gheața artizanală se topește mai încet decât cuburile tradiționale, păstrând aroma băuturilor un timp mai îndelungat.

  Noul InstaView ThinQ

  În 2020, LG își va dota frigiderele vârf de gamă InstaView cu tehnologie ThinQ de a doua generație. Alimentele introduse sau scoase din frigider – inclusiv din sertarele Door-in-Door® și pentru prospețime – vor fi urmărite cu ajutorul vizualizării avansate și inteligenței artificiale.

  Având această informație, noul frigider LG ThinQ InstaView vă va putea oferi sugestii de rețete pe baza ingredientelor disponibile. Tehnologia mai inteligentă poate chiar preveni locatarii când li se termină anumite alimente și le poate sugera opțiuni de a le comanda

  Panoul frontal transparent funcționează ca un ecran de 22 de inch.  Pe acestea puteți naviga pe internet și vizualiza rețete video prin Wi-Fi. Ceea ce înseamnă că nu vei mai avea nevoie de smartphone sau tabletă.

  LG lansează două noi frigidere inteligente – Servicii pentru clienți în stil LG

  Ambele frigidere oferă Proactive Customer Care (Servicii proactive pentru clienți). Este vorba despre soluția inteligentă LG pentru clienți disponibilă prin tehnologia ThinQ bazată pe AI.

  Serviciul de suport personalizat pentru clienți îi ajută pe aceștia să-și optimizeze utilizarea aparatelor. Acesta le oferă sfaturi pentru performanță maximă și avertizându-i preventiv despre potențialele probleme ce apar.

  Această funcție monitorizează în timp real funcționarea frigiderului și trimite o alertă prin aplicația LG ThinQ dacă detectează o creștere anormală a temperaturii, dacă filtrul de apă trebuie înlocuit. Cum de altfel oferă și alte informații necesare funcționării optime a frigiderului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.