More

  Rețeaua Orange a picat o vreme. Așa, am avut timp să stau și eu cu familia

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Rețeaua Orange a picat vreme de câteva zeci de minute. Problema s-a manifestat la unii utilizatori, în vreme ce la alții nu a fost sesizată. Spre exemplu, în cazul meu telefonul a funcționat doar pe apel WiFi, pe când Cristi nu a avut nicio problemă cu telefonul lui. Ambii suntem abonați Orange.

  ”În procesul de actualizare a configurărilor unui centru tehnic, a intervenit un incident de natură operațională. Acesta a creat un fenomen de congestie în rețea, ceea ce a afectat serviciile de date şi de voce. Situația a fost resimțită aleatoriu de către unii dintre clienți. Le mulțumim clienților pentru înțelegere.”, informează Orange clienții.

  Orange a informat clienții constant pe Facebook și prin intermediul presei

  ”Pentru moment unii dintre clienți întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor noastre. Tehnicienii noștri lucrează deja la remedierea situației în cel mai scurt timp. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru neplăcerile create. Vă ținem la curent pe măsură ce avem noutăți.”, este mesajul operatorului pe Facebook.

  Rețeaua Orange a picat vreme de câteva zeci de minute, iar astfel am avut timp să mă concentrez și pe altele. Da, uneori poate deveni frustrant să nu ai acces la voce sau date mobile. Dar, alteori simți că e nevoie să te desprinzi de lume și să ai timp pentru tine și cei dragi.

  Probabil, dacă eram pe drumuri și aveam probleme de rezolvat, mă enervam. Dar de data aceasta, nici nu am simțit că nu funcționează serviciile de voce de la Orange până când nu mi-a scris cineva pe Facebook că încearcă să mă sune. Apoi, cei din familie oricum mă sună pe telefonul lui Cristi dacă nu răspund la al meu.

  Rețeaua Orange a picat o vreme. Nu găsesc o scuză pentru operator

  Când plătești pentru servicii și produse, trebuie să le primești fără cusur. Însă, în astfel de momente mai simțim și noi că trăim. Parcă e prea multă tehnologie, parcă prea mult comunicăm la telefon și online. E vremea să mai vorbim și cu cei de lângă noi.

  Iar într-o eră în care avem atâtea aplicații: Messenger, WhatsApp, Facebook, Snapchat, Instagram, Skype și altele, nu dai de cei dragi numai dacă nu vrei. Mai rău e dacă te caută curierul de la Urgent Cargus să lase un colet. Deși, dacă vrea, oricum spune că nu te-a găsit la adresă și nu ai răspuns la telefon.

  Sfatul Orange este să reporniți telefoanele, dacă vedeți că încă nu sunt active serviciile de voce.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.