More

  Instagram introduce noi efecte pentru modul Boomerang

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă ești un utilizator înrăit al Instagram, atunci știi ce este un Boomerang. Vorbim despre clipuri scurte, redate în buclă. Ca acestea să devină și mai interesante, Instagram introduce noi efecte pentru acest mod.

  Instagram introduce noi efecte pentru modul Boomerang, care nu sunt chiar așa de noi

  Noile efecte sunt disponibile în modul Boomerang, pe care îl găsești la camera Stories a aplicației. După ce ai realizat un video cu acest mod, trebuie să apeși pe simbolul infinitului, care apare pe ecran, pentru a vedea noile efecte.

  Efectul SlowMo – după cum sugerează și numele, face ca imaginile să fie încetinite la jumătate din viteza originală;
  Efectul Echo – acesta adaugă un efect de estompare, care face ca totul să se miște „ca și cum ai fi beat”;
  Efectul Duo – accelerează videoclipul cu un efect de glitch, în timp ce se mișcă înainte și înapoi.

  Mai poți, de asemenea, să scurtezi și să reglezi lungimea boomerang-urilor înregistrate. Totuși, aceste efecte nu sunt chiar noi. Alte aplicații precum Snapchat și TikTok au deja efecte asemănătoare cu cele introduse pe Instagram.

  Modul Boomerang nu a avut nicio funcție nouă de la lansare până acum

  Boomerang a fost introdus în 2015 și au trecut aproape 5 ani fără îmbunătățiri. Un purtător de cuvânt al Instagram a precizat pentru TechCrunch că acest mod este cel mai folosit de utilizatori să posteze în Stories. Motiv pentru care s-a decis îmbunătățirea acesteia.

  Camera ta Instagram îți oferă metode de a te exprima și de a distribui ușor cu prietenii tăi ceea ce faci, ceea ce gândești sau ceea ce simți. Boomerang este unul dintre cele mai apreciate formate și suntem entuziasmați să extindem modalitățile creative de a folosi Boomerang, pentru a-ți transforma momentele din viața de zi cu zi în ceva amuzant și neașteptat.„, declară Instagram.

  Instagram face din ce în ce mai multe actualizări când vine vorba de postatul în Stories, pentru a-și menține utilizatorii pe platformă. Pentru a beneficia de noile efecte, asigură-te că aplicația ta este actualizată la zi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.