More

  Huawei lansează un nou P30 Lite – un artificiu pentru noi clienți

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania Huawei lansează un nou P30 Lite, numit P30 Lite New Edition. Așa cum îți poți da seama din numele lui, nu este altceva decât o variantă nouă, îmbunătățiță a P30 Lite. P30 Lite a fost  lansat la începutul anului 2019.

  Ce este diferit la New Edition față de varianta standard de P30 Lite

  La exterior, acesta arată la fel ca modelul P30 Lite. Telefonul vine chiar și în aceleași culori: Midnight Black, Pearl White, Peacock Blue și Breathing Crystal.

  Diferențele dintre cele două modele constă în memoria RAM și configurațiile stocării interne. P30 Lite vine cu 4 GB de RAM, în timp ce P30 Lite New Edition are 6 GB de RAM. De asemenea, toate variantele originale de P30 Lite au până la 128 GB de stocare internă, iar noul model oferă până la 256 GB.

  În afară de aceste două diferențe subtile, Huawei P30 Lite New Edition este la fel ca telefonul pe care compania l-a lansat în 2019. Asta include designul, procesorul, rezoluția displayului, configurațiile camerei etc.

  Poate un aspect important este faptul că Huawei P30 Lite New Edition vine cu suport de la Google, la fel ca și P30 Lite.

  Huawei lansează un nou P30 Lite – De ce?

  Cel mai probabil, faptul că dispune de suport de la Google este motivul lansării telefonului P30 Lite New Edition. Certificările pentru serviciile Google sunt legate de numărul modelului de telefon.

  Asta înseamnă că Huawei încă este capabil să relanseze – legal – același telefon, dar cu mici diferențe de specificații sau design, fără a încălca interzicerea companiei în America.

  New Edition reprezintă o soluție temporară pentru interzicerea Huawei în SUA și alte țări ale lumii, care îi permite companiei să lanseze dispozitive “noi”, care să păstreze serviciile de la Google. Tot ce își dorește, de fapt, Huawei este să își păstreze clienții.

  Nu este prima dată când Huawei relansează un telefon

  Către sfârșitul anului 2019, Huawei a reîmprospătat schema de culori pentru Huawei 30 Pro, iar Honor 9X este, în esență, doar un Honor P Smart Z.

  Desigur, compania va mai putea face relansări. Însă, nu la nesfârșit. Doar până în momentul în care dispozitivele “noi” vor deveni prea demodate pentru relansare.

  Este puțin probabil ca Huawei P40 Pro să fie un alt model reîmprospătat. Toate semnele indică faptul că Huawei va lansa dispozitivul ca un telefon complet nou, deși fără aplicații de la Google, la fel ca în cazul seriei Mate 30.

  Dacă vrei să achiziționezi un Huawei P30 Lite New Edition, acesta te va costa aproximativ 299 euro. Telefonul urmează să fie disponibil la nivel global.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.