Instagram introduce mesajele directe pe web

Ciocan Andra
- 16.01.2020, 18:21 în Aplicaţii
0

SHARES
Instagram introduce mesajele directe pe web

Instagram introduce mesajele directe pe web. Însă, acest lucru este disponibil – momentan – doar pentru o mică parte dintre utilizatorii la nivel global. Noua funcție web ar trebui să fie folositoare pentru afaceri, influenceri și chiar și pentru utilizatorii normali.

Instagram introduce mesajele directe pe web – Cum vor funcționa

Funcția se află în testare, spune compania, dar mai multe detalii despre lansarea la scară largă vor veni pe parcurs. Experiența mesajelor directe va fi la fel pe browser, cum este și pe mobil.

Vei putea crea noi grupuri sau începe o conversație cu cineva fie din panoul de mesaje directe, fie din pagina profilului. De asemenea, vei putea apăsa de două ori pentru a da like unui mesaj și vei putea distribui poze de pe desktop.

Mai mult de atât, o să vezi și numărul total de mesaje necitite. Vor exista și notificări de desktop care să te anunțe când ai primit un mesaj direct. Asta, dacă decizi să activezi notificările pentru întreaga platformă Instagram pe browser. Compania spune că va “continua să itereze” acest lucru în timpul testelor.

De ce a simțit Instagram nevoia să facă asta

Când compania a fost întrebată de ce a prioritizat mesajele directe pe web în locul unei aplicații pentru iPad, un purtător de cuvânt a oferit o explicație. Acesta a spus pentru The Verge că funcția ajută utilizatorii să “țină legătura cu persoanele la care țin.”

Facebook s-a axat foarte mult pe mesagerie anul trecut. Directorul executiv al companiei, Mark Zuckerberg, a spus pentru The New York Times primăvara trecută că “mesajele private, grupurile și poveștile sunt cele trei zone de comunicare online cu cea mai rapidă creștere.”

Poveștile Instagram sunt deja disponibile pe web. După anunțul făcut, Instagram le permite acum unor utilizatori să acceseze grupurile și mesajele private din browser. Acest lucru se potrivește cu spusele lui Zuckerberg despre ceea ce el și compania vor să prioritizeze.

Părintele Facebook a vorbit anul trecut despre posibilitatea ca utilizatorii să comunice între ei, indiferent dacă platforma utilizată este Facebook, WhatsApp sau Instagram. Dar, nu s-a mai auzit nimic de acest plan.

Posibil ca, odată cu introducerea mesajelor directe pe Instagram, să avem parte de ceva concret.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!