LG prezintă noua mașină de spălat LG ThinQ™ | NOOBZ.RO

LG prezintă noua mașină de spălat LG ThinQ™

NoobZ
- 17.01.2020, 23:29 în Smart Home
15

SHARES
LG prezintă noua mașină de spălat

LG prezintă noua mașină de spălat LG ThinQ™. Aceasta oferă suport pentru încărcare frontală și dispune de un motor Artificial Intelligent Direct Drive™ (AI DD). Dar și de serviciul de Relații Proactive cu Clienții (Proactive Customer Care), sprijinit de tehnologia AI.

Noua mașină de spălat LG detectează volumul și greutatea fiecărei încărcături de rufe. De asemenea, folosește inteligența artificială și senzorii avansați pentru a identifica tipurile de material.

Mașina compară aceste informații cu cele peste 20.000 de puncte informaționale din baza de date privind utilizarea mașinilor de spălat. Apoi, găsește setarea optimă pentru cele mai bune rezultate, îmbunătățind procesul de curățare și prelungind durata de viață a rufelor cu 15%. Totul este posibil cu ajutorul tehnologiei deep learning.

Cea mai inteligentă mașină de spălat LG poate detecta o încărcătură mixtă de tricouri și pantaloni. Apoi, poate programa ciclul de spălare pentru a folosi mișcări, temperaturi și timpi de spălare personalizați, obținând cel mai bun rezultat.

Funcția ezDispense vă scutește de ghicitul dozajului detergentului

Aceasta adaugă automat cantitatea exactă de detergent lichid și balsam de rufe potrivită fiecărei încărcături de rufe. Apoi, noua funcție LG Smart Pairing trimite automat setarea de uscare optimă fiecărei încărcături direct la uscător.

Mașina de spălat inteligentă se poate conecta și la Amazon Alexa, prin aplicația mobilă LG ThinQ. Astfel, vă poate notifica atunci când detergentul este pe terminate. Clienții pot activa funcția Amazon Dash Replenishment prin aplicație.

Mașina de spălat AI DD este compatibiă și cu LG Proactive Customer Care. Este vorba despre o soluție inteligentă ce folosește un AI avansat care le oferă clienților liniște și satisfacție, împreună cu o mai bună performanță și longevitate a produsului.

Serviciul poate alerta imediat utilizatorii în privința posibilelor probleme.

Pe lângă funcțiile cu inteligență artificială, noua mașină de spălat LG oferă și alte funcții ce ajută utilizatorii să economisească timp și să beneficieze de o performanță superioară:

Funcția TurboWash™ 360
Funcția 3D Multi Spray
Funcția LG TWINWash™

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!