More

  Bose își închide magazinele de retail din mai multe regiuni

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Anunțul că Bose își închide magazinele de retail din mai multe regiuni va duce la concedierea a sute de angajați.

  Decizia vine ca urmare a faptului că produsele companiei sunt “achiziționate din ce în ce mai mult prin e-commerce”.

  Cât de important a fost Bose pe piață

  Bose și-a deschis primul magazin fizic de retail în 1993, iar în prezent se regăsește în multe centre comerciale rămase în SUA. Magazinele sunt folosite showroom, pentru a expune gama de produse. Gama nu s-a limitat doar la căștile cu anulare a zgomotului semnate de Bose.

  În ultimii ani, au fost introduse difuzoare inteligente și ochelari de soare cu căști integrate. De asemenea, există zone demonstrative asemănătoare la comercianții de retail precum Best Buy, dar nu este singurul competitor pe care Bose îl are pe acest segment.

  The Framingham, compania din Massachusetts este deținută în privat, iar din acest motiv nu poate dezvălui cu exactitate câți muncitori vor fi afectați de decizia de a închide magazinele fizice.

  Bose își închide magazinele de retail – Câte magazine vor fi închise

  Compania își închide prezența de retail din mai multe regiuni, “în următoarele luni”. Magazinele sunt în număr de 119, după cum spune un purtător de cuvânt.

  În alte părți ale lumii, magazinele Bose vor rămâne în continuare deschise. Inclusiv cele aproximativ 130 de magazine localizate în China și în Emiratele Arabe Unite. Dar și alte magazine în India, Sud-Estul Asiei și Coreea de Sud,” spune compania pentru publicația The Verge.

  Inițial, magazinele noastre de retail au oferit oamenilor un nou mod de a experimenta, testa și a vorbi cu noi despre sisteme de divertisment bazate pe mai multe componente. Componente precum CD-ul și DVD-ul”, spune Colette Burk, vicepreședintele departamentului de vânzări  Globale a companiei Bose.

  Bose oferă despăgubiri pentru angajați

  Din cauza închiderii magazinelor, Bose oferă despăgubiri sutelor de angajați și servicii de asistență. Aceste lucruri se regăsesc în declarația oficială emisă:

  “Având în vedere schimbarea dramatică către cumpărăturile online pe anumite piețe, Bose plănuiește să închidă restul de 119 magazine de retail. Acestea fiind din America de Nord, Europa, Japonia și Australia în următoarele luni.

  În alte părți ale lumii, magazinele Bose vor rămâne în continuare deschise. Inclusiv cele aproxmativ 130 de magazine localizate în China și Emiratele Arabe Unite. Dar și alte magazine din India, Sud-Estul Asiei și Coreea de Sud.

  În 1993, Bose și-a deschis primul magazin în America. Acesta a fost deschis pentru a furniza demonstrații personale, private pentru sistemele de muzică Wave și sistemele home theater Lifestyle. Pe măsură ce smartphone-urile au schimbat industria, compania s-a concentrat pe mobile, pe soluții Bluetooth și WiFi.

  Astăzi, căștile wirelss care anulează sunetul de la Bose, difuzoarele portabile și cele inteligente sunt achiziționate din ce în ce mai mult prin e-commerce. Chiar și prin Bose.com. Bose este o companie multnațională mai mare, cu un mix localizat de canale adaptate în funcție de țară și regiune.

  <<Inițial, magazinele noastre de retail a oferit oamenilor un nou mod de a experimenta, testa și a vorbi cu noi despre sisteme de divertisment bazate pe mai multe componente, precum CD-ul și DVD-ul,>> spune Colette Burk, vicepreședintele departamentului de vânzări  Globale a companiei Bose.

  <<La acel moment, a fost o idee radicală, dar apoi ne-am concentrat pe nevoile clienților și facem asta și acum. Încă este dificil, pentru că decizia afectează unele dintre cele mai bune echipe ale magazinulelor. Aceștia au grijă de fiecare persoană care ne trece pragul. Fie că trebuie să-i ajute cu o problemă, dându-le un sfaturi, fie să-i lase să se relaxeze ascultând muzică bună. De-a lungul anilor, aceștia au setat un standard pentru serviciul clienților. Și toți cei de la Bose este recunoscători pentru asta.>>

  Bose va oferi despăgubiri și servicii de asistență pentru angajații afectați. Alte detalii, inclusiv numărul de angajați concediați, vor râmâne private.”

  Produsele Bose vor fi disponibile pe Amazon, Best Buy, Target și magazinele Apple. Însă și prin alți retaileri terți și pe propriul site al companiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.