More

  Cyberpunk 2077 nu se va lansa în aprilie

  Jocul role-play de la CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, va fi lansat pe 17 septembrie. Deși acesta avea data de lansarea stabilită pentru 16 aprilie, studioul a decis o amânare a acestuia.

  Ce declară studioul despre intârzierea lansării Cyberpunk 2077

  Deși acesta se află într-o etapă bună, studioul anunță că vrea să-l mai îmbunătățească. “În prezent, suntem la o etapă în care jocul este complet și poate fi jucat, dar mai sunt lucruri de făcut”, declară oficialii studioului, explicând întârzierea.

  “Night City este masiv, plin de povești, conținut și locuri de vizitat. Dar din cauza complexității acestuia, avem nevoie de mai mult timp pentru a testa jocul, pentru a-l repara și finisa. Vrem ca Cyberpunk 2077 să fie marea noastră realizare pentru această generație. Amânarea lansării ne va oferi lunile prețioase de care avem nevoie pentru a face jocul perfect”.

  Cyberpunk se află în lucru încă din 2013 sau chiar mai devreme de acest an. Dar CD Projekt Red a început să prezinte jocul de-abia în anul trecut. Jocul ar trebui să vină cu mecanici sci-fi de luptă, multe modificări ale corpului uman, vehicule, fire narative și chiar și opțiuni de romantism. Deci, nu este de mirare că aceste lucruri necesită timp pentru a fi perfecte.

  Jocul ar putea veni cu o opțiune de multiplayer

  O opțiune de multiplayer ar fi trebuit să se lanseze după lansarea jocului în luna aprilie, alături de multe alte lucruri gratuite.

  În cadrul unui apel al investitorilor după anunțul amânării, CD Projekt Red spune că această versiune nu se lansa până în 2021. Studioul a promis că va oferi mai multe detalii despre joc cu cât ne ne apropriem mai mult de luna septembrie.

  Nu este prima oară când studioul amână lansarea unui joc. Witcher 3: Wild Hunt a fost amânat, de asemenea, iar acum este unul dintre cele mai bune jocuri ale deceniului.

  Prin urmare, faptul că studioul își amână jocurile duce la o mai bună experiență a jocului per total pentru jucători. Nu numai asta, dar și la șansa unui joc memorabil pentru acest deceniu.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here